цель, настойчивость, упрямство

Інформація

Коментарі

13.03.11, 07:11

    Гість: З-емел-я

    215.05.11, 08:57

    Привіт, Друже! Як справи?
    Красива картина, але маленька. Чому не збільшив?

      315.05.11, 12:11Відповідь на 2 від Гість: З-емел-я

      Де ж ти пропадав так довго! Вважав, що ти вже махнув рукою на усі наші перепалки на сайті.Іноді і в мене виникає бажання не заглядувати в коменти, та верх бере добра злість на рашенських лизоблюдів і починаю клацати по клаві, а потім схаменуся : КОМУ і саме головне ЩО я нового скажу? А головне: ДЛЯ ЧОГО? Доки на своїй шкурі, не шкірі,а іменно ШКУРІ вони не відчують дотики і опіки від влади-прозрівання не станется. Треба щоби пішли вже на спокій "сталінські орли", а зеленій молоді буде байдуже і наша бувша радєцка історія і комунзаклики.Їм захочеться жити ситно і гарно, як за бугром, то вже й будуть вони виборювати це своє "гарно", а ми, як зможемо допоможемо. Картинку малював для одного, а вийшло, щопішла вона в іншу справу.Мала, бо умисно зменшив.

        Гість: З-емел-я

        415.05.11, 13:29Відповідь на 3 від Буба1

        Різні бувають відчуття. Іноді стає гидко читати відверту дурість, брехню, перекручення і вигадки та виникає бажання відпочити від постійних суперечок і не витрачати сили та час на виховання дурнів та для відповідей на образи. Але це іноді і приємно - розвага та стимуляція мозкового кровообігу. А іноді думаєш, що може хтось з тих, хто не може чути, відкриє вуха, розтопить льодяне серце та замислиться. Все ж людина істота розумна та здатна вчитися на помилках та з часом міняти погляди. Буду радий, якщо своєю діяльністю, комусь в цьому допоможу. Що я ще можу зробити? От і розважаюся, поєднуючи приємне з корисним. Іноді правда не дуже приємне, чи зовсім неприємне, але життя є життя - не завжди сонечко світить, часто капає і мете і дує
        Дійсно, друже - якщо є можливість висловитись чому ні?

          52.06.11, 21:56

          Маю прохання.В номінації шпалери я зараз на другому місці.Для перемоги не вистачає лише кілька голосів.Буду дуже вдячним,якщо віддаш за шпалери голос мені.