Рускіє асвабадітєлі / нквд, депортація
Рускіє асвабадітєлі

Інформація

Коментарі

125.09.11, 21:39

Гомоніла Україна,
Довго гомоніла,
Довго, довго кров степами
Текла-червоніла.
Текла, текла та й висохла.
Степи зеленіють;
Діди лежать, а над ними
Могили синіють.
Та що з того, що високі?
Ніхто їх не знає,
Ніхто щиро не заплаче,
Ніхто не згадає.
Тілько вітер тихесенько
Повіє над ними,
Тілько роси ранесенько
Сльозами дрібними
Їх умиють. Зійде сонце,
Осушить, пригріє;
А унуки? їм байдуже,
Панам жито сіють.
Багато їх, а хто скаже,
Де Ґонти могила,—
Мученика праведного
Де похоронили?
Де Залізняк, душа щира,
Де одпочиває?
Тяжко! важко! Кат панує,
А їх не згадають.

    225.09.11, 21:43Відповідь на 1 від Кривовус

    І як можна надавати нащадкам цієї наволочі українське громадянство і виборче право? Потрібно, щоб мордовські свині мали в Україні лише одне право - право підмітати тротуар. Тоді б не було у нас прем'єрів-кровосісь, і губернаторів костусєвих. Прибалтика в цьому відношенні проводить набагато розумнішу політику.

      325.09.11, 21:48Відповідь на 2 від Gaydamaka

      І як можна надавати нащадкам цієї наволочі українське громадянство і виборче право? Потрібно, щоб мордовські свині мали в Україні лише одне право - право підмітати тротуар. Тоді б не було у нас прем'єрів-кровосісь, і губернаторів костусєвих. Прибалтика в цьому відношенні проводить набагато розумнішу політику.Так їм же лише 70 років хомут шію муляв... А нам споконвічно...

        426.09.11, 00:05

        так вивозили моїх бабцю і дідуся на щастя шестирічну маму сусіди вкрали з машини і сховали. Бабці зараз 96 ще добре себе почуває (на свої роки) при повній пам"яті і багато мені розповідає про ті часи. І про те як її вагітну вивозили (народила мого вуйка в дорозі) і скільки народу не доїхало на той клятий сибір і як їх з малими дітьми посилили в землянках зимувати. Була вона з дідом (дід брав берлін) в посьолке Балей Читинської області Забайкальский округ . Ї як я маю ставитись до тої сволоти червоносракої ? (вибачайте накипіло)

          526.09.11, 00:27Відповідь на 4 від div777

          так вивозили моїх бабцю і дідуся на щастя шестирічну маму сусіди вкрали з машини і сховали. Бабці зараз 96 ще добре себе почуває (на свої роки) при повній пам"яті і багато мені розповідає про ті часи. І про те як її вагітну вивозили (народила мого вуйка в дорозі) і скільки народу не доїхало на той клятий сибір і як їх з малими дітьми посилили в землянках зимувати. Була вона з дідом (дід брав берлін) в посьолке Балей Читинської області Забайкальский округ . Ї як я маю ставитись до тої сволоти червоносракої ? (вибачайте накипіло)А як я можу відноситись до тих червоносраких,коли моя бабуся годувала дітей буряками...........Врятувала всіх,бо дід був ветеринаром.

            626.09.11, 00:32Відповідь на 5 від дТОЛЯізХорола

            так вивозили моїх бабцю і дідуся на щастя шестирічну маму сусіди вкрали з машини і сховали. Бабці зараз 96 ще добре себе почуває (на свої роки) при повній пам"яті і багато мені розповідає про ті часи. І про те як її вагітну вивозили (народила мого вуйка в дорозі) і скільки народу не доїхало на той клятий сибір і як їх з малими дітьми посилили в землянках зимувати. Була вона з дідом (дід брав берлін) в посьолке Балей Читинської області Забайкальский округ . Ї як я маю ставитись до тої сволоти червоносракої ? (вибачайте накипіло)А як я можу відноситись до тих червоносраких,коли моя бабуся годувала дітей буряками...........Врятувала всіх,бо дід був ветеринаром.пора ой пора....

              726.09.11, 02:14

                826.09.11, 09:12Відповідь на 3 від Кривовус

                Так їм же лише 70 років хомут шію муляв... А нам споконвічно...Ну, не споконвічно, але років 340 муляв...

                  926.09.11, 18:13

                    1027.09.11, 19:07Відповідь на 1 від Кривовус

                    Шевченко провідець на віки вперед

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна