Цет ті "бриті" хлопці, які "викидали" депутатш із лікарні.
Як бачимо, Денисова йде власними ніжками, ніхто її не тягне! /
Цет ті "бриті" хлопці, які "викидали" депутатш із лікарні.
Як бачимо, Денисова йде власними ніжками, ніхто її не тягне!

Інформація

Коментарі

119.01.13, 12:23

Я не знаю як це пояснити... Але поясніть мені, тупому. Як це можливо? Прийшли відвідати, погомоніли, а потім кажуть: "ми звідси не йдемо, бо ми протестуємо і залишаємось, щоб підтримати ВоНую" Де, в якій країні світу таке можливо??? Хай кажуть велике "дякую", що їх так виперли, а не під сраку чоботами. Задовбали вже!!!!!!!!!!

    219.01.13, 23:31Відповідь на 1 від Brom_83

    Я не знаю як це пояснити... Але поясніть мені, тупому. Як це можливо? Прийшли відвідати, погомоніли, а потім кажуть: "ми звідси не йдемо, бо ми протестуємо і залишаємось, щоб підтримати ВоНую" Де, в якій країні світу таке можливо??? Хай кажуть велике "дякую", що їх так виперли, а не під сраку чоботами. Задовбали вже!!!!!!!!!!а вони мабуть пощитали що їм все можна депутатши

      320.01.13, 10:44Відповідь на 2 від Korsar-K

      Я не знаю як це пояснити... Але поясніть мені, тупому. Як це можливо? Прийшли відвідати, погомоніли, а потім кажуть: "ми звідси не йдемо, бо ми протестуємо і залишаємось, щоб підтримати ВоНую" Де, в якій країні світу таке можливо??? Хай кажуть велике "дякую", що їх так виперли, а не під сраку чоботами. Задовбали вже!!!!!!!!!!а вони мабуть пощитали що їм все можна депутатшиОтож!!! Їм все можна...

        анонім

        420.01.13, 11:02Відповідь на 1 від Brom_83

        Я вже десь тут зазначав, що хамська поведінка ВАНОї і єбютьків мало відрізняється від хамства комуно-бандюків. То яка між ними різниця?

          520.01.13, 13:16

            620.01.13, 16:12

            вся эта здешняя агитка на руку действующей власти. видимо, поддерживаете её таким образом.

              724.01.13, 17:59Відповідь на 6 від Jag

              вся эта здешняя агитка на руку действующей власти. видимо, поддерживаете её таким образом.Ти тільки поглянь, як "ясновельможні" ПАНИ виражаються? В особистому оці поліно не бачать, безбожники! А потім пишуть:"Я не сварюся"! Так би й написали: "Я тільки обзиваю всіх інакшемислячих!" І це кєровники "бандерівців"!

                824.01.13, 20:20Відповідь на 7 від Alter ego*

                хотел получить ответ на свой камент, но молчат. интересно, почему о януковоще никакой компры не выставляют.

                  924.01.13, 20:28Відповідь на 8 від Jag

                  хотел получить ответ на свой камент, но молчат. интересно, почему о януковоще никакой компры не выставляют.Нас всіх саме це хвилює. А обурює те, що із-за ТАКИХ брудних не сповна розуму тьоток - ВСІХ ПАТРІОТІВ цим лайном обмазують! Я ніде ні з ким не займаюсь лайнометанням, тому дивуюсь, коли всякі рЫби чи інші тролі являються до мене в блог чи гостьову і обзивають такими ж словами, як і цих вульгарних осіб.