Інформація

Коментарі

112.09.15, 01:10

Украинцы гибнут, сражаясь с другим узурпатором....на радость Яйценюку....Украинцев мало....

    212.09.15, 10:44

    Беру на заметку...!!!

      312.09.15, 12:16

      А давайте выбирать на день! Больше ведь делать нечего в стране... Ото Путин и компания будут радоваться!

        412.09.15, 12:43

        За Петю не голосовал, НО! Досрочные выборы ради избрания Президента только на 1,5 года - это бред, автор этой фразы явно не дружит с Конституционным правом. Досрочные выборы называются досрочными только потому, что проходят раньше чем могли быть, а срок у руля остаётся прежний - 5 лет. А если дают кому-то под зад как Овощу, так это совсем другая песня.

          512.09.15, 23:01Відповідь на 1 від Vivyenn

          Украинцы гибнут, сражаясь с другим узурпатором....на радость Яйценюку....Украинцев мало....Всі вони вилізли, як упирі , на крові Небесної сотні, бо українці не дуже рвуться до влади.

            612.09.15, 23:03Відповідь на 2 від Natali 29

            Беру на заметку...!!!Дякую, Наталі. Варто пам'ятати хто був засновником ПР і БАЧИТИ, що він чинить, заговорюючи зуби і вішаючи на вуха солодку ВАТУ.

              712.09.15, 23:06Відповідь на 3 від Alexis55

              А давайте выбирать на день! Больше ведь делать нечего в стране... Ото Путин и компания будут радоваться!Та в гробу я бачила того Пудлера! Коли йде явне злиття територій за рахунок договорняка з окупантом, то вилуплюватись на це безчинство просто злочин і безумство. Спробую знайти явний доказ, якщо ви цього не помічаєте.

                812.09.15, 23:12Відповідь на 4 від rutzit

                За Петю не голосовал, НО! Досрочные выборы ради избрания Президента только на 1,5 года - это бред, автор этой фразы явно не дружит с Конституционным правом. Досрочные выборы называются досрочными только потому, что проходят раньше чем могли быть, а срок у руля остаётся прежний - 5 лет. А если дают кому-то под зад как Овощу, так это совсем другая песня.Виснажений війною і смертями народ вже не знає, як безкровно позбавитись цих перевертнів, що влізли на сцену в кінці Революції Гідності. Оголошувати імпічмент олігархи олігархові явно не хочуть, а нам із затягнутими поясками на шиї мастодонтів з їх міліардними запросами НЕ МОЖЛИВО УТРИМУВАТИ.

                  912.09.15, 23:14Відповідь на 8 від Alter ego*

                  За Петю не голосовал, НО! Досрочные выборы ради избрания Президента только на 1,5 года - это бред, автор этой фразы явно не дружит с Конституционным правом. Досрочные выборы называются досрочными только потому, что проходят раньше чем могли быть, а срок у руля остаётся прежний - 5 лет. А если дают кому-то под зад как Овощу, так это совсем другая песня.Виснажений війною і смертями народ вже не знає, як безкровно позбавитись цих перевертнів, що влізли на сцену в кінці Революції Гідності. Оголошувати імпічмент олігархи олігархові явно не хочуть, а нам із затягнутими поясками на шиї мастодонтів з їх міліардними запросами НЕ МОЖЛИВО УТРИМУВАТИ.Согласен, но текст открытки не отвечает правовым нормам та збиває з пантелику тих, хто не в курсі.

                    1012.09.15, 23:20Відповідь на 9 від rutzit

                    .Виснажений війною і смертями народ вже не знає, як безкровно позбавитись цих перевертнів, що влізли на сцену в кінці Революції Гідності. Оголошувати імпічмент олігархи олігархові явно не хочуть, а нам із затягнутими поясками на шиї мастодонтів з їх міліардними запросами НЕ МОЖЛИВО УТРИМУВАТИ.Согласен, но текст открытки не отвечает правовым нормам та збиває з пантелику тих, хто не в курсі.Я теж не впевнена, що це відповідає букві закону, але спонукає на роздуми й пошук можливих варіантів, а не байдуже:"Що ж поробиш?"або ще дурніше:"Як пороблено".Просили розіслати, ось і виконую просьбу. А ми коментимо.