Німецька мапа 1667 року. Присутня назва "Україна". Назви "Росія" нема. Натомість це територія позначається, як Моськовскій рейх. / україна
Німецька мапа 1667 року. Присутня назва "Україна". Назви "Росія" нема. Натомість це територія позначається, як Моськовскій рейх.

Інформація

Коментарі

анонім

130.03.12, 17:14

Не 1667 года, а 1892. И Украина обозначена как область в составе Польши.

    анонім

    230.03.12, 17:21

    Рейх с немецкого - империя. Московская Империя. Если перевести, а не цепляться за созвучность с целью провести аналогии от фашистского рейха к России.

      330.03.12, 17:32Відповідь на 2 від анонім

      Рейх с немецкого - империя. Московская Империя. Если перевести, а не цепляться за созвучность с целью провести аналогии от фашистского рейха к России.Та на хрен мені твое Москальске царство. Тим паче, що справжня його назва, Золота Орда. Мова в нас була про згадування "Україна"

        анонім

        430.03.12, 17:42Відповідь на 3 від бандерівець

        Как государства. Где Вы видите згадування про Украину как государство. А желтым выделены области в 1667 году отошедшие Московской Империи. Читайте, на карте написано. Так что уж, не обижайтесь, но это немного не та карта. А галичина (Rotreussen) в переводе есть ни что иное как Русь Червонная. Подгадили Вам немцы.

          530.03.12, 17:57Відповідь на 4 від анонім

          К. Так что уж, не обижайтесь, но это немного не та карта. А галичина (Rotreussen) в переводе есть ни что иное как Русь Червонная. Подгадили Вам немцы.А де я казав. що Русь, це не Україна? Навпаки, я постійно кажу. що Київська Русь, це і є Україна. Тільки москалі до нас не мають жодного відношення. І доля кожної держави по різному складалася. Майже кожна з них була в свій час окупована, а деякі взагалі були майже знищенні. Але окупантів скидували, держави відроджувалися. І нікуди не зникали. Якщо вам важливо наголосити, що в такий-то, такий-то час, України, як держави, не було, тому що вона була окупована, ну так тіштеся цим. Для мене важливіше, що вона вистояла. та звільнилася в решті-решт, від окупантів.

            анонім

            630.03.12, 18:05Відповідь на 5 від бандерівець

            Только немного не так. Вы уж позвольте мне Вас поправить. Я и так Вам признателен за то, что Вы меня так долго терпите. Обычно разговор заканчивается после нескольких комментариев. Так вот, я всё же думаю, что не Русь - Украина, а наоборот: Украина и есть Русь. Почувствуйте разницу. А Украина как государство не состоялось по многим причинам. И не всегда виновны "москальские оккупанты". Чего стоила алчность Киевских князей. То, в чём Вы обвиняете князей Московских, на все сто было присуще и князьям Киевским. Киевские князья вели захватнические войны вплоть до конца девятого века, когда крепко стали получать сдачи.

              анонім

              730.03.12, 18:07Відповідь на 5 від бандерівець

              Оговорочку позволите исправить? Не девятого, а одиннадцатого. Съезд древнерусских князей, где был поставлен вопрос "зачем губим Русскую землю, сами между собой заводя распри", произошел в Любече 1093-1096.

                830.03.12, 18:16Відповідь на 6 від анонім

                Ух ти! Яка манірність! Слухайте, я не збираюся грати в каламбури. Вам, любий мій, треба для себе раз і назавжди з'ясувати і більше не манипулювати цими назвами. Рускіх, як нації, не існує. Можливо, ще москалі можуть претендувати на статус нації, але їм спочатку треба нарешті визнати. що вони москалі. А Московське царство, це та сама Золота Орда. Якщо ви пам'ятаєте, майже всі ці землі в свій час захопили татари. І потім, раптом, зникла назва Золота Орда. Назва то зникла, а татари то залишилися. І взяли собі назву Моськовське царство. Ну і потім почалося. Крадіжки в нас і мови, і назви "рускій", і церкви, і історії. Так що, все просто. Як двері.

                  анонім

                  930.03.12, 18:28Відповідь на 8 від бандерівець

                  Вы путаете этнос и нацию. Может же быть еврей украинским националистом?

                    1030.03.12, 18:43Відповідь на 9 від анонім

                    Вы путаете этнос и нацию. Может же быть еврей украинским националистом?Цікаво розмовляти з людиною, в якої комплекс менторства.
                    Якщо ви вже зачепили етнос. то тоді треба згадати і про расу. У тих же москалів доходить до того, що вони кажуть про себе "русская раса". Ви, як апологет Золотої Орди, відчуваєте абсурдність цього твердження? І так у москалів в усьому.
                    А етнос і нація, це майже одне і те саме. Просто нація, це вища форма етносу.
                    Еврей може бути українскім націоналістом. Прикладів багато, той же Лев Ребет. Навіть і москалі є українські націоналісти. Для мене тут ніякіх застережень нема. Головне, повага до моєї країни, прийняття її цінностей та традицій.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна