Може йому ще трохи повисіти варто було? Після двох днів дощу почав лопатись.Ну. в такім випадку. однозначно, на переробку А найкраще посадити сорти, що не схильні до розтріскування
Це видно простий домашній виноград, з нього дуже смачний компот, саме компот. А от із синього "Ізабелла" я робила сок, то трохи специфічний вийшов. Зате на вино кращого не придумати.
Це видно простий домашній виноград, з нього дуже смачний компот, саме компот. А от із синього "Ізабелла" я робила сок, то трохи специфічний вийшов. Зате на вино кращого не придумати.Взагалі, так Але кращі є. Технічні винні сорти краще віддають сік, аніж "Ізабелла" і не завжди потребують додавання цукру
Трохи добавила. На 20-літровий бутель приблизно 2 кг сахару додала. Хоч і достатньо солодкий в цьому році виноград, але сахар не завадить. З технічних сортів він у мене один . Остальні - столові, сортові. А вино моє пробував спеціаліст, то дуже хвалив. 2011 - не врожайний був, а у 2012 виноград кислий був, тому не робила вина.
Трохи добавила. На 20-літровий бутель приблизно 2 кг сахару додала. А я на 10-ти літровий додав 3 кг меду = 1 кг цукру.
Колеги! Зустрінемось тут, як скуштуємо молоде вино!
А поки що можна обговорювати процес. У мене, на 3-х літровій банці одразу прорвалася кришка водяного затвору. Два дні окислювалось, поки купив і замінив. Зате тепер спостерігаю процес бродіння у ній іде швидше і випереджає інші ємності. Чи так?
Воно ж не бродило ще тоді? Якщо вчасно замінив кришку, то нестрашно. Я зразу щільно закупорила горлечко бутля спеціальною кришкою і вивела трубку у бутилку з водою. Так надійніше. Бо кришки з водяними затворами не такі надійні.
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
doktor_khaos
16.09.13, 14:24
Може йому ще трохи повисіти варто було?
talmud
26.09.13, 14:42Відповідь на 1 від doktor_khaos
Після двох днів дощу почав лопатись.
doktor_khaos
36.09.13, 14:47Відповідь на 2 від talmud
Ну. в такім випадку. однозначно, на переробку А найкраще посадити сорти, що не схильні до розтріскування
Lazorevka
47.09.13, 13:27
ЛанаСкала
57.09.13, 14:05Відповідь на 3 від doktor_khaos
Це видно простий домашній виноград, з нього дуже смачний компот, саме компот. А от із синього "Ізабелла" я робила сок, то трохи специфічний вийшов. Зате на вино кращого не придумати.
doktor_khaos
69.09.13, 10:39Відповідь на 5 від ЛанаСкала
Взагалі, так Але кращі є. Технічні винні сорти краще віддають сік, аніж "Ізабелла" і не завжди потребують додавання цукру
ЛанаСкала
79.09.13, 11:21Відповідь на 6 від doktor_khaos
Трохи добавила. На 20-літровий бутель приблизно 2 кг сахару додала. Хоч і достатньо солодкий в цьому році виноград, але сахар не завадить. З технічних сортів він у мене один . Остальні - столові, сортові. А вино моє пробував спеціаліст, то дуже хвалив. 2011 - не врожайний був, а у 2012 виноград кислий був, тому не робила вина.
ЛанаСкала
89.09.13, 11:45
Ну це приблизно стільки як і я . А я меду ніколи не добавляла, цікаво дуже. Зустрінемось тут, поділимось враженнями.
talmud
99.09.13, 11:49Відповідь на 7 від ЛанаСкала
А я на 10-ти літровий додав 3 кг меду = 1 кг цукру.Колеги! Зустрінемось тут, як скуштуємо молоде вино!
А поки що можна обговорювати процес. У мене, на 3-х літровій банці одразу прорвалася кришка водяного затвору. Два дні окислювалось, поки купив і замінив. Зате тепер спостерігаю процес бродіння у ній іде швидше і випереджає інші ємності. Чи так?
ЛанаСкала
109.09.13, 12:18Відповідь на 9 від talmud
Воно ж не бродило ще тоді? Якщо вчасно замінив кришку, то нестрашно. Я зразу щільно закупорила горлечко бутля спеціальною кришкою і вивела трубку у бутилку з водою. Так надійніше. Бо кришки з водяними затворами не такі надійні.