Врожай винограду 13-го року з однієї
 лози. / природа, рослини, плоди
Врожай винограду 13-го року з однієї
лози.

Інформація

  • Папка: Сьогоднішні фото. (24 з 24)
  • Додана: 6.09.2013
  • Камера: Canon PowerShot A2200
  • Дата зйомки: 29 серпня 2013, 12:23:59
Детальна інформація

Коментарі

16.09.13, 14:24

Може йому ще трохи повисіти варто було?

    26.09.13, 14:42Відповідь на 1 від doktor_khaos

    Може йому ще трохи повисіти варто було?
    Після двох днів дощу почав лопатись.

      36.09.13, 14:47Відповідь на 2 від talmud

      Може йому ще трохи повисіти варто було?
      Після двох днів дощу почав лопатись.
      Ну. в такім випадку. однозначно, на переробку А найкраще посадити сорти, що не схильні до розтріскування

        47.09.13, 13:27

          57.09.13, 14:05Відповідь на 3 від doktor_khaos

          Це видно простий домашній виноград, з нього дуже смачний компот, саме компот. А от із синього "Ізабелла" я робила сок, то трохи специфічний вийшов. Зате на вино кращого не придумати.

            69.09.13, 10:39Відповідь на 5 від ЛанаСкала

            Це видно простий домашній виноград, з нього дуже смачний компот, саме компот. А от із синього "Ізабелла" я робила сок, то трохи специфічний вийшов. Зате на вино кращого не придумати.Взагалі, так Але кращі є. Технічні винні сорти краще віддають сік, аніж "Ізабелла" і не завжди потребують додавання цукру

              79.09.13, 11:21Відповідь на 6 від doktor_khaos

              Трохи добавила. На 20-літровий бутель приблизно 2 кг сахару додала. Хоч і достатньо солодкий в цьому році виноград, але сахар не завадить. З технічних сортів він у мене один . Остальні - столові, сортові. А вино моє пробував спеціаліст, то дуже хвалив. 2011 - не врожайний був, а у 2012 виноград кислий був, тому не робила вина.

                89.09.13, 11:45

                Ну це приблизно стільки як і я . А я меду ніколи не добавляла, цікаво дуже. Зустрінемось тут, поділимось враженнями.

                  99.09.13, 11:49Відповідь на 7 від ЛанаСкала

                  Трохи добавила. На 20-літровий бутель приблизно 2 кг сахару додала. А я на 10-ти літровий додав 3 кг меду = 1 кг цукру.
                  Колеги! Зустрінемось тут, як скуштуємо молоде вино!
                  А поки що можна обговорювати процес. У мене, на 3-х літровій банці одразу прорвалася кришка водяного затвору. Два дні окислювалось, поки купив і замінив. Зате тепер спостерігаю процес бродіння у ній іде швидше і випереджає інші ємності. Чи так?

                    109.09.13, 12:18Відповідь на 9 від talmud

                    Воно ж не бродило ще тоді? Якщо вчасно замінив кришку, то нестрашно. Я зразу щільно закупорила горлечко бутля спеціальною кришкою і вивела трубку у бутилку з водою. Так надійніше. Бо кришки з водяними затворами не такі надійні.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна