Інформація

Коментарі

110.03.20, 20:35

То проблеми з грошима є тільки в молодому віці?)

    211.03.20, 11:54

    Тут далеко не всі "базові параметри" присутні, але навіть якщо тільки за цими розглядати, то очевидно, що ніщо тут не претендує на загальність. Якийсь стереотип просто.
    То що в молодому віці завжди є час? Він у всіх живих є, просто сприймається і витрачається по-різному — в когось він для "розваг", в когось для "обов'язків", в інших для болю, страждань і очікування смерті. Тут же очевидно мається на увазі так званий "вільний час", але і його насправді не існує.
    Та і немає жодних гарантій появи грошей залежно від віку, а енергія може закінчитися значно раніше.. В деяких людей за 80 і то більше енергії і "жадоби до життя", як я можу в себе пригадати за весь час існування цього біоробота

      311.03.20, 13:22Відповідь на 2 від Fatuus

      Так, це є саме стереотип! І такий розлогий фізико-філософський розгляд свідчить, що Вам цей стереотип добре зрозумілий. Все завдяки розкоші абстрактно-узагальнюючого мислення. Що конкретніший розгляд, то звісно більше індикаторів можна вводити і різноманітніше будуть їх показники.

        411.03.20, 13:24Відповідь на 1 від Bimep

        То проблеми з грошима є тільки в молодому віці?)Відсутність чи наявність грошей не завжди є проблемою. Проблема у їх нестачі. А така проблема може бути і там, де її не чекаєш. Наприклад, у олігархів, котрим мало, скільки б грошей не було. Хочуть ще.

          511.03.20, 14:04

          Дійсно, тут можна ще декілька сторінок роздумів (прикладів, контрприкладів, доповнень, уточнень...) написати, при наявності натхнення.
          Можна вести такий спосіб життя, який не потребує багато грошей, але для цього, як мінімум, потрібне здоров'я.
          А можна заради тих же грошей "злити" на 90% дві інших шкали, а в результаті це приведе до заповнення першої десь на 10%, але навіть якби шкала "гроші" була заповнена на всі 100%, то навряд чи допомогла б знову наповнити інших дві (принаймні, на сьогоднішній день.. а взагалі, якщо це можливо, то знову ж таки не для всіх).
          Так, "проблема — суб'єктивна інтерпретація ситуації", як я вже десь колись формулював... І в тих же олігархів, умовно кажучи, також "проблема в голові".

            613.03.20, 20:38Відповідь на 4 від Lulu

            Дідько, а я все чекаю, коли виросту, а тут - на тобі! Такий облом)

              714.03.20, 17:33Відповідь на 6 від Bimep

              Та жодного облому.
              За народними прикметами: якщо проснувся і немає проблем, то ти мертвий. Хто виріс, жалкує щодо двох інших шкал.