ЇЇ діда звали Абрам Кельманович Капітельман. Ти досі віриш що вона заслуговує посаду Президидента України? /
ЇЇ діда звали Абрам Кельманович Капітельман. Ти досі віриш що вона заслуговує посаду Президидента України?

Інформація

Коментарі

127.05.12, 19:12

А що з дідом не так?

    227.05.12, 19:28Відповідь на 1 від Дождь!

    Вона стверджувала що у сімї всі латиші і українці. Дід явно є жидом. Ви чули коли небудь щоб ну.........наприклад Предидентом Ізраїлю був араб, Німеччини - поляк, чи Чехіїї - угорець?

      327.05.12, 20:19Відповідь на 2 від severun38

      Вона стверджувала що у сімї всі латиші і українці. Дід явно є жидом. Ви чули коли небудь щоб ну.........наприклад Предидентом Ізраїлю був араб, Німеччини - поляк, чи Чехіїї - угорець?Ну і шо, шо дід - жид? Національність визначається свідомістю, а не генами.
      У вас фотка є Рейнгарда Гейдріха, а ви впевнені, що Меркель - чистокровна арійка?
      Президентом Тимошенко може бути. Справа у тому, щоб контроль за діяльністю Президента залишався за громадянами України. Як би в нас такий контроль був, то і Янук проканав би.

        427.05.12, 20:26Відповідь на 3 від Дождь!

        До чого тут чи Меркель арійка? Вона ж не канцлер у Третьому Рейху, а канцлер ФРН . Фото і коментом до Р. Гейдріха - я хотів показати що самі ж євреї знищували євреїв, а потім повісили це на інших. Конкретне питання у коменті 2. І я не зовсім згідний що національність визначається свідомістю, можливо не тільки генами, але і не одною свідомістю.

          527.05.12, 20:41Відповідь на 4 від severun38

          Ви не зрозуміли, до чого я веду. Ви аргументуєте тим, что дід Тимошенко - єврей, тому вона не може бути президентом і надаєте приклад інших держав (що в Германії канцлером може бути тільки німець)
          Тимошенко за національністю вона - українка (Меркель, відповідно, німка) От тому я і спитав, якщо у Меркель є пращури не німці, то чи може вона бути канцлером?

          Є такий вислів "національна самоідентифікація". Він якраз і означає процес відношення себе до певної нації(самоусвідомлення є наслідком діяльності вищіх функцій мозку людини). Це значить: якщо хтось (навіть чорношкірий, або монголоїд тощо) на питання "Хто ти?" відповідає "Я - українець", значить він асоціює себе з українською культурою і з Україною, як з державою і є частиною української нації.

            627.05.12, 20:56Відповідь на 5 від Дождь!

            "національна самоідентифікація". Черговий ліберастичний термін?
            . Звідки тут взявся чорношкірий чи монголоїд? Я проти! Категорично проти!!! Хай живуть у власних країнах, а я буду жити у своїй, можна? В автономному краї Косово до початку бойових дій КОЖНА ДРУГА СЛОВЯНСЬКА ДІВЧИНА БУЛА ЗГВАЛТОВАНА МУСУЛЬМАНАМИ! При чому це були люди, які народились і виросли там, а не приїхали звідкілясь!!!! І ти будеш говорити про якусь "нац самоідентифікацію"??? Виступаючи проти мігрантів я і такі як я попереджуємо етнічні конфлікти на теренах власної країни, які незмінно виникнуть, достатньо глянути на ту ж Францію. У тебе є діти? Дочка? Ти хотів би що б вона вийшла заміж за нігера? Син? Ти готовий до того що він приведе додому негритянку-невістку?

              727.05.12, 20:59Відповідь на 6 від severun38

              Ви свій родовід звідкіля ведете?

                827.05.12, 21:06Відповідь на 6 від severun38

                Цікаво, ти б свою дочку віддав би за Чикатило, чи за Нельсона Манделу?
                Особисто я не настільни закомплексований, щоб зважати на колір шкіри, ігноруючи особистість людини. Війна - це взагалі штука погана. Кулі все одно, чи ти жид, чи ти негр, чи українець.

                  927.05.12, 21:07Відповідь на 7 від Дождь!

                  Від пра-прадіда. Прадіда отруїв жид, який не хотів віддати гроші, які позичив. Достатньо? . Не відповідаючи на 2 останні запитання, ви в чомусь погоджуєтесь зі мною, чи не так? . моя задача не переконати вас, а посіяти сумнів , а відповіді ви знайдете самі. До того ж я не займаю державних посад, щоб мій родовід когось цікавив. Якщо колись стану публічною особою, і журналісти відкопають жидівське коріння то я тихенько подам у відставку.

                    1027.05.12, 21:10Відповідь на 8 від Дождь!

                    А що, до нас їдуть "особистості"???? . Я і не знав!!! Я вважав що до нас їде некваліфікована робоча сила без елементарних навичок та з екзотичними хворобами.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна