так кувают чварке(шкварки)...потом продают насыпав в пакетик как семечки / сало, сербия, бекон, качарево, сланиниада
так кувают чварке(шкварки)...потом продают насыпав в пакетик как семечки

Інформація

  • Папка: Сланиниада в Качарево (1 з 8)
  • Додана: 1.07.2014
  • Камера: Olympus u40D,S500,uD500
  • Дата зйомки: 1 липня 2014, 13:17:21
Детальна інформація

Коментарі

11.07.14, 19:38

швкарки? невже? іле коштує

    21.07.14, 19:46Відповідь на 1 від Shnec

    швкарки? невже? іле коштуєсколько стоят? 120 динар 200гр....это 5,2еврика за 1кг)

      31.07.14, 19:49Відповідь на 2 від Floresco

      швкарки? невже? іле коштуєсколько стоят? 120 динар 200гр....это 5,2еврика за 1кг)цікааво, але тоді скільки там коштує сало?

        41.07.14, 19:59Відповідь на 3 від Shnec

        швкарки? невже? іле коштуєсколько стоят? 120 динар 200гр....это 5,2еврика за 1кг)цікааво, але тоді скільки там коштує сало?250динар где то за 1кг...это 2,2 еврика)

          51.07.14, 20:03Відповідь на 4 від Floresco

          швкарки? невже? іле коштуєсколько стоят? 120 динар 200гр....это 5,2еврика за 1кг)цікааво, але тоді скільки там коштує сало?250динар где то за 1кг...это 2,2 еврика)треба тоді жир кудись продавати,....в нас це не пройде

            61.07.14, 20:09Відповідь на 5 від Shnec

            швкарки? невже? іле коштуєсколько стоят? 120 динар 200гр....это 5,2еврика за 1кг)цікааво, але тоді скільки там коштує сало?250динар где то за 1кг...это 2,2 еврика)треба тоді жир кудись продавати,....в нас це не пройдетам целые секреты приготовления тех чварок...видите у момка на футболке надпись "Чварикфест"...это фестиваль мастеров чварок)
            а жир используют для готовки...впрочем, как и у нас...типа смальца получается)

              71.07.14, 20:18Відповідь на 6 від Floresco

              хто зараз ним користується?

                81.07.14, 20:20Відповідь на 6 від Floresco

                швкарки? невже? іле коштуєсколько стоят? 120 динар 200гр....это 5,2еврика за 1кг)цікааво, але тоді скільки там коштує сало?250динар где то за 1кг...это 2,2 еврика)треба тоді жир кудись продавати,....в нас це не пройдетам целые секреты приготовления тех чварок...видите у момка на футболке надпись "Чварикфест"...это фестиваль мастеров чварок)
                а жир используют для готовки...впрочем, как и у нас...типа смальца получается)
                треба шукати рецепти, хоча в нас ніхто і гроші не заплатить.... Є ще якісь приколи, якими можна скористатися? хочеться заробляти

                  91.07.14, 20:21Відповідь на 7 від Shnec

                  хто зараз ним користується?ну да, проще олию и сливочное масло непонятноизчего использовать)
                  а цена на них космическая)

                    101.07.14, 20:23Відповідь на 8 від Shnec

                    швкарки? невже? іле коштуєсколько стоят? 120 динар 200гр....это 5,2еврика за 1кг)цікааво, але тоді скільки там коштує сало?250динар где то за 1кг...это 2,2 еврика)треба тоді жир кудись продавати,....в нас це не пройдетам целые секреты приготовления тех чварок...видите у момка на футболке надпись "Чварикфест"...это фестиваль мастеров чварок)
                    а жир используют для готовки...впрочем, как и у нас...типа смальца получается)
                    треба шукати рецепти, хоча в нас ніхто і гроші не заплатить.... Є ще якісь приколи, якими можна скористатися? хочеться заробляти
                    ну, я не знаю, что посоветовать вам)
                    а сербы зарабатывают в основной массе своей с/хозяйством

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна