Говядина, телятина и курятина, варёные на медленном огне в течение 2-3 часов в овощном бульоне (морковь, сельдерей, лук-порей, лук). Быстро ,сытно а главное пользительно!!
Рекомендовано: як завжди,всіма їдоками і спеціалістами -від самісінького Дніпра і по всій Україні!!!
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
vestnik13
124.07.16, 20:35
Ну тут без литрухи не обойтись
Бабак
224.07.16, 21:17
но я без этого жить не могу
Бабак
324.07.16, 21:18Відповідь на 1 від vestnik13
ну да в сухую может не пойти
Zoluchka
424.07.16, 21:21
Бабак
524.07.16, 21:57Відповідь на 4 від Zoluchka