Дорога від райцентру до .. та сіл, але основна. / путешествия, подорожі, швеція
Дорога від райцентру до .. та сіл, але основна.

Інформація

  • Папка: Швеція, яка вона є (108 з 135)
  • Додана: 30.11.2011
  • Камера: Nikon Coolpix L20
  • Дата зйомки: 23 липня 2011, 8:56:06
Детальна інформація

Коментарі

130.11.11, 11:05

Як кажуть - хоч яйце коти)

    230.11.11, 21:24Відповідь на 1 від no-sense

    Ага, дуже рівна, якби ще не часті повороти.. Тому покриттю два роки. Це при тому, що і старе було хороше, просто вже мало багато латок. Але латки були так добре накладені, що відрізнялися лише кольором, на колесі не відчувалися, навіть маленькі 10*10 см (є і такі латки )

      330.11.11, 22:51Відповідь на 2 від Вітер-в-полі

      Ага, дуже рівна, якби ще не часті повороти.. Тому покриттю два роки. Це при тому, що і старе було хороше, просто вже мало багато латок. Але латки були так добре накладені, що відрізнялися лише кольором, на колесі не відчувалися, навіть маленькі 10*10 см (є і такі латки) У нас таку дірочку (10х10) ніхто б і дірочкою не вважав)) У нас вже якщо дірка - то така калабаня, що якщо колесом, Боже борони, вскочиш, то можеш без колеса вискочити))
      Але ж як то хвайно, коли державного бюджету ніхто в приватні кишені не запихає... Правда ж?

        430.11.11, 23:21Відповідь на 3 від no-sense

        Там з того - ні, але аферисти теж є.
        Поляк розповідав, що одного з району, вже старшого, зловили - щось там накрав на пару мільйонів..
        Суд - штраф, тюрма на 7 років... АЛЕ! У тюрмі місця нема.. (вони там найкращі в світі - для сидячих). Відпустили афериста додому на місце чекати.. (а час іде). Пройшло з півтора місяці - місце з'явилося - ну шо - треба арештовувати і везти! По правилам...
        Вночі - облава на хату афериста! П'ять машин поліції.. Він і так би не втік, бо якби втік, то б вже давно..., але - правила!, та й цікавіше так..

          530.11.11, 23:27Відповідь на 3 від no-sense

          Ну що - арештували, повезли, сидить!. Пройшло з півроку - знов місця нема! Треба звільняти, бо нові злочинці чекають черги.
          Привезли його додому, одягнули браслет джіпіес на ногу, поміряли спальню, коридор, ванну - все! Раз на тиждень мав право вийти на веранду, раз на два тижні - на подвір'я, і раз на місяць чи два - (забув точно скільки часу - пару годин чи день) - зовсім вільний.
          Замовив собі авто - привезли йому в той день, коли на веранду міг вийти.
          Каже - я б купив, але спершу мушу випробувати, а не можу!
          Потім він все ж купив те авто (поляк на ньому їхав), певно ще раз привозили.

            630.11.11, 23:44Відповідь на 5 від Вітер-в-полі

            Капєц - кіно та й годі)) Але ж ліпше все ж вдома сидіти, нехай і під арештом, аніж у тюрмі гнисти... Вдома і стіни допомагають)
            А наші не дуже з в'язнями церемоняться, немає сидячих місць - напхають стоячих... Та так, що ледве двері зачиняться... Наша пенитенціарна система (чи то пак репресивна машина, як її ліпше зараз називати) знає багацько різних методів... За радянських часів гарну школу пройшла...

              712.05.13, 01:17

              классс