З святом Благовіщення  ВАС щиро ми офіцери\священники УГВР вітаєм і всього кращого бажаєм  всім нашим  воїнам і друзям УПА  на многая і благая літа  http://traditions.org.ua/kalendarni-sviata/vesnianyi-tsykl/314-7-kvitnia-blagovishchennia   СЛАВА Пресвятому Ісусу Христу й Пречистій МАРІЇ !  СЛАВА улюбленій  Богом нашій Україні ! /
З святом Благовіщення ВАС щиро ми офіцери\священники УГВР вітаєм і всього кращого бажаєм всім нашим воїнам і друзям УПА на многая і благая літа http://traditions.org.ua/kalendarni-sviata/vesnianyi-tsykl/314-7-kvitnia-blagovishchennia СЛАВА Пресвятому Ісусу Христу й Пречистій МАРІЇ ! СЛАВА улюбленій Богом нашій Україні !

Коментарі

16.04.14, 15:39

З святом Благовіщення ВАС http://blog.i.ua/user/4400999 7 квітня - Благовіщення+Архангел Гавриїл був посланий Богом в місто Назарет до Пресвятої Діви Марії і повідомив, що Господь обрав її бути Матір'ю Божою. Ангел з'явився в будинок праведного Іосифа, коли Марія читала Священне Писання, і сказав: "Радуйся, благодатна! Господь з тобою! Благословенна ти між жонами". Ангел повідомив, що Марія народить сина і має назвати його Ісусом. Марія відповіла, що вона раба Господня і хай буде так, як хоче Бог.+Свято Благовіщення одне із найбільших весняних свят. Слово "Благовіщення" означає добрузвістку про те, що почалось звільнення роду людського від гріха і вічної смерті.На Благовіщення Господь «благословить усяке дихання», і після цього дня можна розпочинати роботи в полі

    26.04.14, 16:02

    З наступаючим святом!!!!!!!!*cvetok *

      36.04.14, 20:34

      Зі святом Вас. Дякую Вам і всім офіцерам УПА, що ви підтримуєте і надаєте наснагу людям на Майданах країни. Благовіщення -- це чудове велике свято. Ця звістка подарувала людям надію на спасіння. Хай же і зараз так буде! А Вам наснаги і здоров'я у вашій боротьбі Слава Україні!

        46.04.14, 22:02

          57.04.14, 08:03Відповідь на 3 від Magneto83

          Дякуєм друже!!! З СВЯТОМ БЛАГОВІЩЕННЯ ! Всього кращого ВАМ й всім хто наші воіни й друзі УПА ! Єднаймося і борімося проти Путіна та РАШОФАШИСТСЬКОГО ІМПЕРзла ! Щасливо з Богом й Богородицею ! РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМ ! Вірим+Знаєм+ЗМОЖЕМ ! СЛАВА УКРАІНІ http://www.youtube.com/watch?v=8T8AhJimtvw&feature=em-subs_digest СЛАВА НАЦІЇ !

            67.04.14, 08:03Відповідь на 2 від ViktorиЯ

            З СВЯТОМ БЛАГОВІЩЕННЯ ! Всього кращого ВАМ й всім хто наші воіни й друзі УПА ! Єднаймося і борімося проти Путіна та РАШОФАШИСТСЬКОГО ІМПЕРзла ! Щасливо з Богом й Богородицею ! РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМ ! Вірим+Знаєм+ЗМОЖЕМ ! СЛАВА УКРАІНІ http://www.youtube.com/watch?v=8T8AhJimtvw&feature=em-subs_digest СЛАВА НАЦІЇ !

              77.04.14, 08:03Відповідь на 4 від Остап 88

              З СВЯТОМ БЛАГОВІЩЕННЯ ! Всього кращого ВАМ й всім хто наші воіни й друзі УПА ! Єднаймося і борімося проти Путіна та РАШОФАШИСТСЬКОГО ІМПЕРзла ! Щасливо з Богом й Богородицею ! РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМ ! Вірим+Знаєм+ЗМОЖЕМ ! СЛАВА УКРАІНІ http://www.youtube.com/watch?v=8T8AhJimtvw&feature=em-subs_digest СЛАВА НАЦІЇ !

                87.04.14, 18:20Відповідь на 5 від SOKILDNISТЕR+

                Дякуєм друже!!!З СВЯТОМ БЛАГОВІЩЕННЯ ! Всього кращого ВАМ й всім хто наші воіни й друзі УПА ! Єднаймося і борімося проти Путіна та РАШОФАШИСТСЬКОГО ІМПЕРзла ! Щасливо з Богом й Богородицею ! РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМ ! Вірим+Знаєм+ЗМОЖЕМ ! СЛАВА УКРАІНІ http://www.youtube.com/watch?v=8T8AhJimtvw&feature=em-subs_digest СЛАВА НАЦІЇ ! Дякую Вам!

                  97.04.14, 20:46Відповідь на 1 від SOKILDNISТЕR+

                  С праздником! пусть ангел хранит Украину!
                  а всем добра и любви!