Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Суб'єкт у сфері онлайн-медіа
Назва онлайн-медіа – «i.ua»
Адреса: 04050, місто Київ, вул. Мельникова, буд. 12
E-mail: [email protected]
Телефон: 044-205-43-00
Ідентифікатор медіа – R40-06580
Матеріали сайту i.ua призначені для осіб старше 21 року (21+). Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйтесь правил (принципів) відповідальної гри. При виявленні перших ознак залежності негайно зверніться до спеціаліста. Пам'ятайте, що участь в азартних іграх не може бути джерелом доходів або альтернативою роботі. Інформаційний ресурс i.ua не проводить ігри на реальні та/або віртуальні гроші, також сайт не приймає ні в якій формі оплату ставок та інших платежів, які пов’язані/можуть бути пов’язані з азартними іграми, букмекерами чи тоталізаторами. Будь-які матеріали на інформаційному ресурсі i.ua публікуються виключно в інформаційних цілях.
Коментарі
анонім
119.07.10, 17:09
Ммммм...Який цікавий овоч


Люблю з них "човники" з сиром робити
Гість: Оревуар
220.07.10, 08:40
картопля також заморська...
Ну та не важно. Фотка дуже класна

Natusja_
320.07.10, 11:29
баклажан гарненький, але чого ти поряд з ним розвів хопту
V4
420.07.10, 19:48Відповідь на 2 від Гість: Оревуар
Спасибі
V4
520.07.10, 19:49Відповідь на 3 від Natusja_
По-перше то цибуля. А по-друге - щоб сусіди не бачили!
Natusja_
620.07.10, 22:32Відповідь на 5 від V4
ага...та щось листочки здались плоскими...подумала хопта...а то маскування, як виявилось
vvvita
721.07.10, 14:50Відповідь на 1 від анонім
анонім
821.07.10, 14:58Відповідь на 7 від vvvita
V4
921.07.10, 15:29Відповідь на 7 від vvvita
Якщо приготувати і з'їсти - то звісно смачно)
анонім
1021.07.10, 18:06Відповідь на 7 від vvvita
Баклажани розрізати вздовж, на півгодини помістити в солону воду, щоб вийшла гіркота. З получившишся човників маленькою ложкою вийняти м'якоть, нарізати маленькими кубиками, такими ж кубиками нарізати шинку, помідор, сир, зелень.

Човники збризнути олією, наповнити "фаршем"
Посолити, посипати тертим сиром, випікати в духовці 30 хвилин.