Заморські екзотичні овочі в нас на дачі :) / дача, літо, баклажан, натюморт
Заморські екзотичні овочі в нас на дачі :)

Інформація

  • Папка: Природа (46 з 57)
  • Додана: 19.07.2010
  • Камера: Olympus C760UZ
  • Дата зйомки: 18 липня 2010, 20:07:28
Детальна інформація

Канали

Коментарі

анонім

119.07.10, 17:09

Ммммм...Який цікавий овоч
Люблю з них "човники" з сиром робити

    Гість: Оревуар

    220.07.10, 08:40

    картопля також заморська... Ну та не важно. Фотка дуже класна

      320.07.10, 11:29

      баклажан гарненький, але чого ти поряд з ним розвів хопту

        420.07.10, 19:48Відповідь на 2 від Гість: Оревуар

        Спасибі

          520.07.10, 19:49Відповідь на 3 від Natusja_

          По-перше то цибуля. А по-друге - щоб сусіди не бачили!

            620.07.10, 22:32Відповідь на 5 від V4

            ага...та щось листочки здались плоскими...подумала хопта...а то маскування, як виявилось

              721.07.10, 14:50Відповідь на 1 від анонім

              мабуть дуже смачно

                анонім

                821.07.10, 14:58Відповідь на 7 від vvvita

                смачнояк відбивні по-французьки тіки щось я видно роблю не так, бо начинка солодка, а вони якісь гіркі стають

                  921.07.10, 15:29Відповідь на 7 від vvvita

                  Якщо приготувати і з'їсти - то звісно смачно)

                    анонім

                    1021.07.10, 18:06Відповідь на 7 від vvvita

                    Баклажани розрізати вздовж, на півгодини помістити в солону воду, щоб вийшла гіркота. З получившишся човників маленькою ложкою вийняти м'якоть, нарізати маленькими кубиками, такими ж кубиками нарізати шинку, помідор, сир, зелень.
                    Човники збризнути олією, наповнити "фаршем"
                    Посолити, посипати тертим сиром, випікати в духовці 30 хвилин.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна