не знаю,кому как,мне эта *порода* - вкуснее))) /
не знаю,кому как,мне эта *порода* - вкуснее)))

Інформація

  • Папка: 2016 (57 з 66)
  • Додана: 12.10.2016
  • Камера: Meizu m2
  • Дата зйомки: 8 жовтня 2016, 19:44:21
Детальна інформація

Коментарі

Гість: Док_Гротсник

112.10.16, 19:47

это чеснок?

    212.10.16, 21:01Відповідь на 1 від Гість: Док_Гротсник

    это чеснок?хороший вопрос,Жeнья пока нe отвeчаю,подожду eщe вeрсии

      313.10.16, 10:29

      ці - смачні! А от білі, такої ж форми, я колись купила - а вони гіркі, як перець. Не сподобалися, одним словом.
      Фаршировані і запечені під сирною подушкою - вкусняшка неймовірна.

        413.10.16, 11:44Відповідь на 3 від Ми Ла

        ці - смачні! А от білі, такої ж форми, я колись купила - а вони гіркі, як перець. Не сподобалися, одним словом.
        Фаршировані і запечені під сирною подушкою - вкусняшка неймовірна.
        ага,я насилу мужа убєділащо ці за смаком від звичайних не тільки відрізняються,а ще й кращіале з огляду на те,що тільки цього року примусово!!! (завваж!!!!!!!) він їх взагалі спробував -йому пофік

          513.10.16, 11:48Відповідь на 4 від disu

          ці - смачні! А от білі, такої ж форми, я колись купила - а вони гіркі, як перець. Не сподобалися, одним словом.
          Фаршировані і запечені під сирною подушкою - вкусняшка неймовірна.
          ага,я насилу мужа убєділащо ці за смаком від звичайних не тільки відрізняються,а ще й кращіале з огляду на те,що тільки цього року примусово!!! (завваж!!!!!!!) він їх взагалі спробував-йому пофік
          я теж свого чоловіка привчила їсти баклажани. Раніше він їх не їв ні в якому вигляді. І перець, і кінзу. Короче - поломала йому гормональний фон і харчові прістрастія

            613.10.16, 11:53

            Скоріше таки баклажани. Але якісь стрьомні.

              713.10.16, 12:22Відповідь на 5 від Ми Ла

              ці - смачні! А от білі, такої ж форми, я колись купила - а вони гіркі, як перець. Не сподобалися, одним словом.
              Фаршировані і запечені під сирною подушкою - вкусняшка неймовірна.
              ага,я насилу мужа убєділащо ці за смаком від звичайних не тільки відрізняються,а ще й кращіале з огляду на те,що тільки цього року примусово!!! (завваж!!!!!!!) він їх взагалі спробував-йому пофік
              я теж свого чоловіка привчила їсти баклажани. Раніше він їх не їв ні в якому вигляді. І перець, і кінзу. Короче - поломала йому гормональний фон і харчові прістрастія
              поступово,але вже давно підсадила на пироги з ревеню, бо до мене він не підозрював-навіщо оті лопухи люди на городах тримають і не викорчовують

                813.10.16, 12:24Відповідь на 6 від Nech sa paci

                Скоріше таки баклажани. Але якісь стрьомні.так,воникласні і смачні

                  913.10.16, 12:25Відповідь на 1 від Гість: Док_Гротсник

                  это чеснок?Жень, это - баклажаны

                    1013.10.16, 12:30Відповідь на 7 від disu

                    ці - смачні! А от білі, такої ж форми, я колись купила - а вони гіркі, як перець. Не сподобалися, одним словом.
                    Фаршировані і запечені під сирною подушкою - вкусняшка неймовірна.
                    ага,я насилу мужа убєділащо ці за смаком від звичайних не тільки відрізняються,а ще й кращіале з огляду на те,що тільки цього року примусово!!! (завваж!!!!!!!) він їх взагалі спробував-йому пофік
                    я теж свого чоловіка привчила їсти баклажани. Раніше він їх не їв ні в якому вигляді. І перець, і кінзу. Короче - поломала йому гормональний фон і харчові прістрастія
                    поступово,але вже давно підсадила на пироги з ревеню, бо до мене він не підозрював-навіщо оті лопухи люди на городах тримають і не викорчовують
                    а за пироги з ревенем пападробнєє, пжлста!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна