" Спонтом под зонтом"( главное правильно расставить ударения) / природа, путешествия, город, любовь, прогулка, удивление, восхищение
" Спонтом под зонтом"( главное правильно расставить ударения)

Інформація

Коментарі

117.12.07, 22:03

Красота как правило нерациональна!!!
Меняяшь аватары со скоростью звука...

    228.07.13, 10:46Відповідь на 1 від ИВКА

    Доброго дня! У Донецьку Ви могли випити кави в кафе "Гуляйполе" з тачанками, кулеметами. Але найбільше диво, яке ховають від українців - мозаїчний комплекс 220 кв. м., створений групою видатних художників під керівництвом Григорія Синиці. А ще є унікальний ботанічний сад з алеєю рослин з творів Тараса Шевченка. На Донеччині формувався світогляд В.Стуса, І. Дзюби, В. Сосюри. Тут жив С.Прокофьєв, народився Патріарх Філарет. Ковані фігури - у порівнянні з картинами Айвазовського, Полєнова, Шишкіна та інш. відомих художників з експозиції нашої картинної галереї - багато втрачают. Отже, Донецьк дав би Вам більше насолоди, якби Ви все це бачили.

      329.07.13, 10:14Відповідь на 2 від LudmylaV

      Доброго дня! У Донецьку Ви могли випити кави в кафе "Гуляйполе" з тачанками, кулеметами. Але найбільше диво, яке ховають від українців - мозаїчний комплекс 220 кв. м., створений групою видатних художників під керівництвом Григорія Синиці. А ще є унікальний ботанічний сад з алеєю рослин з творів Тараса Шевченка. На Донеччині формувався світогляд В.Стуса, І. Дзюби, В. Сосюри. Тут жив С.Прокофьєв, народився Патріарх Філарет. Ковані фігури - у порівнянні з картинами Айвазовського, Полєнова, Шишкіна та інш. відомих художників з експозиції нашої картинної галереї - багато втрачают. Отже, Донецьк дав би Вам більше насолоди, якби Ви все це бачили.Несомненно!!!!! В бот. сад не попали, был закрыт, Возили детей 5-6 класса.Вряд-ли они смогли бы приобщиться к искусству....Но мы уже выросли

        429.07.13, 10:15Відповідь на 3 від ИВКА

        перешли в 10й. Возможно все!!! Будем очень благодарны, если подскажите что-то еще

          529.07.13, 11:36Відповідь на 3 від ИВКА

          Возили детей 5-6 класса.Вряд-ли они смогли бы приобщиться к искусству. Но мы уже вырослиЯ проводжу екскурсії для любого віку. Одного разу дівчинка, що мала підти до школи (6 рочків), сказала : "Хочу вчитися в цій школі". Ми з нею кружляли навколо мозаїчного комплексу "Школа". В одному з крил будинку ми зробили музей художників-шістдесятників, які творили це чудо. Мозаїки на школі: легенди та міфи про створення світу. Казки, колядки, щедрівки - про це ж. Справа не у віці. Прекрасне для всіх - прекрасне.

            629.07.13, 11:47Відповідь на 4 від ИВКА

            перешли в 10й. Возможно все!!! Будем очень благодарны, если подскажите что-то ещеЯкщо про Донецьк, то запрошую до громадського музею "Смолоскип". Про те, що є у нас, Ви ніде, нажаль, не почуєте. Домовлятися треба заздалегідь (зі мною).
            Стосовно мозаїчного комплексу, то з 10-ти класниками дуже цікаво спілкуватися.
            Всі екскурсії я проводжу безкоштовно. При бажанні можно купити книги (мої) про те, що почули та побачили. Але це не обов'язково.

              730.07.13, 10:41Відповідь на 5 від LudmylaV

              Спасибо огромное за предложение. Если все сложится, то я с Вами свяжусь ОБЯЗАТЕЛЬНО!!!!