Харківщина. Передові позиції наших військових. Відчуваю безмежну гордість за наших захисників. Щодня, ризикуючи своїм життям, вони виборюють свободу для України. Дякую кожному з вас за службу! / війна, розруха, захисники україни
Харківщина. Передові позиції наших військових. Відчуваю безмежну гордість за наших захисників. Щодня, ризикуючи своїм життям, вони виборюють свободу для України. Дякую кожному з вас за службу!

Інформація

Коментарі

19.06.22, 17:52

Зелений прийхав розповісти нашим захисникам ГЛАВНОЄ НЕСТРІЛЯТЬ ілі какая разніца??? чи розповісти як зрадив крайну і злив операцію по вагнерцям ???
Зелений заховайся і на вилась із банкової і коли скажуть тобі відкривати рот народ тоді відкриєш, негідник і злочинець

    29.06.22, 19:37Відповідь на 1 від ПорохоБот

    Зелений прийхав розповісти нашим захисникам ГЛАВНОЄ НЕСТРІЛЯТЬ ілі какая разніца??? чи розповісти як зрадив крайну і злив операцію по вагнерцям ???
    Зелений заховайся і на вилась із банкової і коли скажуть тобі відкривати рот народ тоді відкриєш, негідник і злочинець
    Він збирається ще на один термін бути президенетом

      39.06.22, 19:52Відповідь на 2 від Голубка

      Це запитаня?
      Чи констатація?

        410.06.22, 11:26Відповідь на 3 від ПорохоБот

        Це запитаня?
        Чи констатація?
        Десь читала про це його бажання....

          513.06.22, 06:16Відповідь на 1 від ПорохоБот

          В перший день після інаугураціі, Порошенко просить ОБСЕ прислати в Україну спецпредставника і просить, щоб це була саме Хайде Тальявіні, яка вже мала «позитивний досвід» співпраці з Кремлем після вторгнення РФ у Грузію і оголошує «одностороннє перемир’я», наказуючи ЗСУ припинити вогонь. Так Порошенко почав підготовку до укладання «мінських мирних угод» з «ЛНР» та «ДНР», які на той момент не існувало в природі і їх ще тільки належало створити.
          Через 10 днів після своєї інавгурації, Петро Порошенко терміново відводить війська з порожнього Луганська. Війська були в повній готовності захищати українську землю, командування було готове підкорятися наказу верховного головнокомандувача. Виконання наказу Порошенка про вихід з пустого Луганська - яскраве підтвердження цьому ствердженню.

            613.06.22, 06:16Відповідь на 1 від ПорохоБот

            5 липня 2014 Петро Порошенко дав наказ пропустити колону російських найманців на чолі з Гiркиним з Слов‘янська у Донецьк. Порошенко і його Гелетей з Муженком 5 годин забороняли армії бомбити колону Гiркинa і 17 годин застосовувати авіацію. Так була створена «ДНР».
            24 серпня 2014 року було організовано Іловайский котел під декорації параду на Хрещатику. Порошенко промовчав у відповідь на вторгнення російських військ в Україну, прямо порушивши вимогу Конституціі України та Статут ООН, домовився з Путіним про «зелений коридор», по-тихому віддав Кремлю захоплених у полон російських кадрових військових, а Гелетей з Муженко заборонили артилерії ЗСУ накривати російські війська.

              713.06.22, 06:16Відповідь на 1 від ПорохоБот

              Таким чином наших бійців добробатів розстріляли в котлі. Чи є в когось сумніви, що Іловайський котел був навмисно організований Порошенком, який потім ще довго брехав про перемогу в Іловайську і про те, що ніякого котла не було та кричав, що чутки про котли розпускають агенти Кремля? Так був організований Іловайский котел і зданий Іловайский залізничний вузол, через який Росія 5 років поставляє озброєння на Донбас. У Іловайському котлі були заживо поховані понад 500 наших мотивованих патріотів, велика частина з яких були на Майдані.
              2 грудня 2014-го Порошенко призначив Міністром енергетики України свого Демчишина, який підписав контракт на постачання електроенергіі у окупований Крим, а у «ЛНР»-«ДНР»продовжив поставляти безкоштовно ще і воду та газ. Щоб за це все заплатили українці, Порошен

                813.06.22, 06:17Відповідь на 1 від ПорохоБот

                18 лютого 2015 року, був організований Дебальцевський котел, шляхом сдачі Логвінове, було здано Дебальцевський транспортний вузол, через який Ахметов спільно з Порошенком почали возити вугілля.
                Так було організоване підгрунтя для запуску Порошенком разом з Ахметовим, у 2016-му, схеми «Ротердам +» по обкраданню України.
                В цих злочинах Порошенка були задіяні Голова НБУ Гонтарєва, Генрокурори Ярема, Шокін, Луценко, військовий прокурор Матіос, Голова СБУ Грицак та перший заступник Голови СБУ Демчина.

                  913.06.22, 06:17Відповідь на 1 від ПорохоБот

                  Ну і Гелетей з Муженко - Міністр оборони України та начальник Генерального Штабу, ці - прямі виновці злочинних наказів військового злочинця Порошенка.
                  На ці факти , п’ять років поспіль, заплющували очі наші західні партнери так ретельно, що іноді складалося враження, що Порошенку на Заході дали карт-бланш на пограбування власного народу та сдачу України Кремлю.
                  За 5 років президенства Порошенка Україна віддалилися від Європи ще на 30 років, щонайменше.
                  -------

                    1013.06.22, 06:19Відповідь на 1 від ПорохоБот

                    Может хватит презедента ( нормального ,а не труса и паршивца,который даже своей фамили стесняется ) грязью поливать ?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна