Дозвольте комент професіональний (котячий!)... З іжею у мене асоціюється верхня, робоча поверхня плити — звідти щось та перепадало. Від дверцят йде тепло, яке я дуже люблю, як і поїсти. Оскільки плита це чи просто грубка зі знімка навіть не зрозуміло (та ще й воно явно в далеко не робочому стані, бо і піддувало поламане), можна розвивати тему в плані холоду, ностальгії. Накове обгрунтування — у академіка Павлова.
P. S. Власне, спогади про дитинство мене й пробили на комент. Хороше фото.
Дякую. Дійсно, у той момент плита (чи грубка... а чим вони відрізняються?) не топилась, там взагалі готується худобі. Але поради щодо назви по суті вірні. Я взагалі люблю котів такої масті а тут ще й фон у тон.
Та фото — гарне!!! Ну, на мою думку, плита має чавунну площину власне для готування жратви. Стандартно в ній два отвори, котрі закриваються чавунними ж кільцями. В залежності від розміру горщика і потрібної глибини його занурення у полум'я, встановлюється певна кількість кілець.
Грубка слугує лише для обігріву. Може навіть не виступати зі стіни (уявіть, що на Вашому фото далі вгору — вертикальна стіна). Що від плити, що від грубки в стінах робиться система димоходів для обігріву приміщень.
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
Михась Виногр
116.02.09, 00:42
Просто подобається )))
RPS
216.02.09, 12:11
Гість: Alexandra D
316.02.09, 14:27
Гість: Анна Невиль
416.02.09, 18:15
киця
tibsun
516.02.09, 22:14
Ждет ципленка из печки
Гість: VladK
616.02.09, 22:46
На фото.юа и фотосайт.ру я его повесил под названием "Ну и где же мой обед"
kas57
717.02.09, 09:49Відповідь на 6 від Гість: VladK
Дозвольте комент професіональний (котячий!)... З іжею у мене асоціюється верхня, робоча поверхня плити — звідти щось та перепадало. Від дверцят йде тепло, яке я дуже люблю, як і поїсти. Оскільки плита це чи просто грубка зі знімка навіть не зрозуміло (та ще й воно явно в далеко не робочому стані, бо і піддувало поламане), можна розвивати тему в плані холоду, ностальгії. Накове обгрунтування — у академіка Павлова.
P. S. Власне, спогади про дитинство мене й пробили на комент. Хороше фото.
Гість: VladK
817.02.09, 23:52Відповідь на 7 від kas57
Дякую. Дійсно, у той момент плита (чи грубка... а чим вони відрізняються?) не топилась, там взагалі готується худобі. Але поради щодо назви по суті вірні. Я взагалі люблю котів такої масті а тут ще й фон у тон.
kas57
918.02.09, 08:58Відповідь на 8 від Гість: VladK
Та фото — гарне!!! Ну, на мою думку, плита має чавунну площину власне для готування жратви. Стандартно в ній два отвори, котрі закриваються чавунними ж кільцями. В залежності від розміру горщика і потрібної глибини його занурення у полум'я, встановлюється певна кількість кілець.
Грубка слугує лише для обігріву. Може навіть не виступати зі стіни (уявіть, що на Вашому фото далі вгору — вертикальна стіна). Що від плити, що від грубки в стінах робиться система димоходів для обігріву приміщень.