Завтрак туриста / репортаж, марокко, путешествие, африка, morocco
Завтрак туриста

Інформація

  • Папка: Morocco (75 з 114)
  • Додана: 8.03.2011
  • Камера: Sony DSC-H9
  • Дата зйомки: 26 жовтня 2010, 12:45:57
Детальна інформація

Коментарі

18.03.11, 17:02

Нарешті пляжний відпочинок, можна розслабитися й нікуди не поспішати. Ми уподобали невеличку забігайлівку біля готелю де харчувалися місцеві. Взявши з них приклад, ліниво сідали за столик на вулиці й спостерігали за перехожими. Туристи були вкрай здивовані побачити нас в такому закладі, але мені було байдуже, бо тут готували набагато смачніше ніж в крутому ресторані.

    29.03.11, 13:32

    а что это такое вкусненькое?

      39.03.11, 16:05Відповідь на 2 від Valeri-ya

      а что это такое вкусненькое?омлет з помідорами, цибулькою, олвами й спеціями
      й випічка в них смачна

        49.03.11, 18:16Відповідь на 3 від Zhukin

        ооо, випічка

          510.03.11, 09:40Відповідь на 4 від llrr

          ооо, випічкатакож підсів в Марокко на випічку
          у нас в Агадірі навіть кондитерська була біля готелю, які там смачненькі булочки

            Гість: KoraNordrum

            63.07.11, 19:38

            jajecznia z pomidoramy- omlet

              73.07.11, 20:28Відповідь на 6 від Гість: KoraNordrum


              й з оливами

                Гість: KoraNordrum

                83.07.11, 20:33Відповідь на 7 від Zhukin


                й з оливами
                olyvky ja lublu naczyneni - mocarelloju i
                i paprykoju

                  93.07.11, 21:18Відповідь на 8 від Гість: KoraNordrum


                  й з оливами
                  olyvky ja lublu naczyneni - mocarellojui
                  i paprykoju
                  цікаво, треба буде скуштувати
                  у них прикольні чорні оливи, наче вялені, в гострому соусі

                    Гість: KoraNordrum

                    104.07.11, 06:33Відповідь на 9 від Zhukin


                    й з оливами
                    olyvky ja lublu naczyneni - mocarellojui
                    i paprykoju
                    цікаво, треба буде скуштувати
                    у них прикольні чорні оливи, наче вялені, в гострому соусі
                    szo komu
                    ja lublu soczysti , nabyti

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна