Смакотаага, для тебе - веганські, з картоплеюРасскажи как тесто делаешь - никогда не делала вареники - хочу попробовать сделатьроблю на око.
на 0,5 л кефіра потрібно 0,5 кг борошна, або трохи більше.
в миску висипаю борошно, солю і додаю соду (приблизно чверть чайної ложки), заливаю кефіром і вимішую. додаю потрохи борошна, якщо тісто рідке. але без фанатизму, щоб не забити його. потім перекладаю на дощечку, присипану борошном, аби гарно ще раз вимісити. роблю з тіста *паляничку*, ріжу на ковбаски, які в свою чергу на шматочки по 1 см. їх розкачую скалкою на кружельця. з мукою тут потрібно обережно, не переборщити, бо краї можуть не зліпитись.
Смакотаага, для тебе - веганські, з картоплеюРасскажи как тесто делаешь - никогда не делала вареники - хочу попробовать сделатьроблю на око.
на 0,5 л кефіра потрібно 0,5 кг борошна, або трохи більше.
в миску висипаю борошно, солю і додаю соду (приблизно чверть чайної ложки), заливаю кефіром і вимішую. додаю потрохи борошна, якщо тісто рідке. але без фанатизму, щоб не забити його. потім перекладаю на дощечку, присипану борошном, аби гарно ще раз вимісити. роблю з тіста *паляничку*, ріжу на ковбаски, які в свою чергу на шматочки по 1 см. їх розкачую скалкою на кружельця. з мукою тут потрібно обережно, не переборщити, бо краї можуть не зліпитись.мда... опыт нужен)
почнеш робити - з'явиться
не вийде з тістом - зробиш галушки з зажаркою, чи звариш суп, чи залиєш кип'яченим молоком.. то теж така смакота
я рідко роблю вареники, не люблю їх ліпити.
почнеш робити - з'явиться
не вийде з тістом - зробиш галушки з зажаркою, чи звариш суп, чи залиєш кип'яченим молоком.. то теж така смакота
я рідко роблю вареники, не люблю їх ліпити.а я никогда не делала бо недают, есть тут кому лепить...
почнеш робити - з'явиться
не вийде з тістом - зробиш галушки з зажаркою, чи звариш суп, чи залиєш кип'яченим молоком.. то теж така смакота
я рідко роблю вареники, не люблю їх ліпити.а я никогда не делала бо недают, есть тут кому лепить...вєзьот тібє)
я не очінь лю готувати, но нада.. часом маман запитує - як ти готуєш, те, або те? що додаєш? я злорадствую с блаженной улибкай - любовь, мамачка, тока любовь!
Только пользователи имеющие VIP-аккаунт могут скрывать блок с рекламой или же, только в альбомах тех пользователей, которые приобрели себе VIP-аккаунт, вы можете скрыть этот блок.
Комментарии
disu
14.12.14, 17:01
[email protected]
25.12.14, 10:22Ответ на 1 от disu

це мну ізгалялась дома.. нєт шоб ножкі задрать на діваніSvetla-ya
35.12.14, 21:28
Смакота
[email protected]
46.12.14, 13:23Ответ на 3 от Svetla-ya

ага, для тебе - веганські, з картоплеюSvetla-ya
56.12.14, 17:00Ответ на 4 от [email protected]
Расскажи как тесто делаешь - никогда не делала вареники - хочу попробовать сделать
[email protected]
66.12.14, 17:12Ответ на 5 от Svetla-ya
роблю на око.на 0,5 л кефіра потрібно 0,5 кг борошна, або трохи більше.
в миску висипаю борошно, солю і додаю соду (приблизно чверть чайної ложки), заливаю кефіром і вимішую. додаю потрохи борошна, якщо тісто рідке. але без фанатизму, щоб не забити його. потім перекладаю на дощечку, присипану борошном, аби гарно ще раз вимісити. роблю з тіста *паляничку*, ріжу на ковбаски, які в свою чергу на шматочки по 1 см. їх розкачую скалкою на кружельця. з мукою тут потрібно обережно, не переборщити, бо краї можуть не зліпитись.
Svetla-ya
76.12.14, 19:50Ответ на 6 от [email protected]
мда... опыт нужен)
[email protected]
86.12.14, 19:54Ответ на 7 от Svetla-ya
почнеш робити - з'явиться



не вийде з тістом - зробиш галушки з зажаркою, чи звариш суп, чи залиєш кип'яченим молоком.. то теж така смакота
я рідко роблю вареники, не люблю їх ліпити.
Svetla-ya
97.12.14, 10:03Ответ на 8 от [email protected]
а я никогда не делала бо недают, есть тут кому лепить...
[email protected]
1011.12.14, 12:20Ответ на 9 от Svetla-ya

вєзьот тібє)я не очінь лю готувати, но нада.. часом маман запитує - як ти готуєш, те, або те? що додаєш? я злорадствую с блаженной улибкай - любовь, мамачка, тока любовь!