Смакотаага, для тебе - веганські, з картоплеюРасскажи как тесто делаешь - никогда не делала вареники - хочу попробовать сделатьроблю на око.
на 0,5 л кефіра потрібно 0,5 кг борошна, або трохи більше.
в миску висипаю борошно, солю і додаю соду (приблизно чверть чайної ложки), заливаю кефіром і вимішую. додаю потрохи борошна, якщо тісто рідке. але без фанатизму, щоб не забити його. потім перекладаю на дощечку, присипану борошном, аби гарно ще раз вимісити. роблю з тіста *паляничку*, ріжу на ковбаски, які в свою чергу на шматочки по 1 см. їх розкачую скалкою на кружельця. з мукою тут потрібно обережно, не переборщити, бо краї можуть не зліпитись.
Смакотаага, для тебе - веганські, з картоплеюРасскажи как тесто делаешь - никогда не делала вареники - хочу попробовать сделатьроблю на око.
на 0,5 л кефіра потрібно 0,5 кг борошна, або трохи більше.
в миску висипаю борошно, солю і додаю соду (приблизно чверть чайної ложки), заливаю кефіром і вимішую. додаю потрохи борошна, якщо тісто рідке. але без фанатизму, щоб не забити його. потім перекладаю на дощечку, присипану борошном, аби гарно ще раз вимісити. роблю з тіста *паляничку*, ріжу на ковбаски, які в свою чергу на шматочки по 1 см. їх розкачую скалкою на кружельця. з мукою тут потрібно обережно, не переборщити, бо краї можуть не зліпитись.мда... опыт нужен)
почнеш робити - з'явиться
не вийде з тістом - зробиш галушки з зажаркою, чи звариш суп, чи залиєш кип'яченим молоком.. то теж така смакота
я рідко роблю вареники, не люблю їх ліпити.
почнеш робити - з'явиться
не вийде з тістом - зробиш галушки з зажаркою, чи звариш суп, чи залиєш кип'яченим молоком.. то теж така смакота
я рідко роблю вареники, не люблю їх ліпити.а я никогда не делала бо недают, есть тут кому лепить...
почнеш робити - з'явиться
не вийде з тістом - зробиш галушки з зажаркою, чи звариш суп, чи залиєш кип'яченим молоком.. то теж така смакота
я рідко роблю вареники, не люблю їх ліпити.а я никогда не делала бо недают, есть тут кому лепить...вєзьот тібє)
я не очінь лю готувати, но нада.. часом маман запитує - як ти готуєш, те, або те? що додаєш? я злорадствую с блаженной улибкай - любовь, мамачка, тока любовь!
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
disu
14.12.14, 17:01
ще раз*вдавылася слыною*бліііііііін,як я хочу їсти
Solodk@quota
25.12.14, 10:22Відповідь на 1 від disu
це мну ізгалялась дома.. нєт шоб ножкі задрать на дівані
Svetla-ya
35.12.14, 21:28
Смакота
Solodk@quota
46.12.14, 13:23Відповідь на 3 від Svetla-ya
ага, для тебе - веганські, з картоплею
Svetla-ya
56.12.14, 17:00Відповідь на 4 від Solodk@quota
Расскажи как тесто делаешь - никогда не делала вареники - хочу попробовать сделать
Solodk@quota
66.12.14, 17:12Відповідь на 5 від Svetla-ya
роблю на око.на 0,5 л кефіра потрібно 0,5 кг борошна, або трохи більше.
в миску висипаю борошно, солю і додаю соду (приблизно чверть чайної ложки), заливаю кефіром і вимішую. додаю потрохи борошна, якщо тісто рідке. але без фанатизму, щоб не забити його. потім перекладаю на дощечку, присипану борошном, аби гарно ще раз вимісити. роблю з тіста *паляничку*, ріжу на ковбаски, які в свою чергу на шматочки по 1 см. їх розкачую скалкою на кружельця. з мукою тут потрібно обережно, не переборщити, бо краї можуть не зліпитись.
Svetla-ya
76.12.14, 19:50Відповідь на 6 від Solodk@quota
мда... опыт нужен)
Solodk@quota
86.12.14, 19:54Відповідь на 7 від Svetla-ya
почнеш робити - з'явиться
не вийде з тістом - зробиш галушки з зажаркою, чи звариш суп, чи залиєш кип'яченим молоком.. то теж така смакота
я рідко роблю вареники, не люблю їх ліпити.
Svetla-ya
97.12.14, 10:03Відповідь на 8 від Solodk@quota
а я никогда не делала бо недают, есть тут кому лепить...
Solodk@quota
1011.12.14, 12:20Відповідь на 9 від Svetla-ya
вєзьот тібє)я не очінь лю готувати, но нада.. часом маман запитує - як ти готуєш, те, або те? що додаєш? я злорадствую с блаженной улибкай - любовь, мамачка, тока любовь!