Информация

  • Папка: i'm loving it (10 из 20)
  • Добавлена: 4.12.2014
  • Камера: Nikon D5100
  • Дата съемки: 3 декабря 2014, 16:21:39
Подробная информация

Комментарии

14.12.14, 17:01

ще раз*вдавылася слыною*бліііііііін,як я хочу їсти

    25.12.14, 10:22Ответ на 1 от disu

    ще раз*вдавылася слыною*бліііііііін,як я хочу їстице мну ізгалялась дома.. нєт шоб ножкі задрать на дівані

      35.12.14, 21:28

      Смакота

        46.12.14, 13:23Ответ на 3 от Svetla-ya

        Смакотаага, для тебе - веганські, з картоплею

          56.12.14, 17:00Ответ на 4 от [email protected]

          Смакотаага, для тебе - веганські, з картоплеюРасскажи как тесто делаешь - никогда не делала вареники - хочу попробовать сделать

            66.12.14, 17:12Ответ на 5 от Svetla-ya

            Смакотаага, для тебе - веганські, з картоплеюРасскажи как тесто делаешь - никогда не делала вареники - хочу попробовать сделатьроблю на око.
            на 0,5 л кефіра потрібно 0,5 кг борошна, або трохи більше.
            в миску висипаю борошно, солю і додаю соду (приблизно чверть чайної ложки), заливаю кефіром і вимішую. додаю потрохи борошна, якщо тісто рідке. але без фанатизму, щоб не забити його. потім перекладаю на дощечку, присипану борошном, аби гарно ще раз вимісити. роблю з тіста *паляничку*, ріжу на ковбаски, які в свою чергу на шматочки по 1 см. їх розкачую скалкою на кружельця. з мукою тут потрібно обережно, не переборщити, бо краї можуть не зліпитись.

              76.12.14, 19:50Ответ на 6 от [email protected]

              Смакотаага, для тебе - веганські, з картоплеюРасскажи как тесто делаешь - никогда не делала вареники - хочу попробовать сделатьроблю на око.
              на 0,5 л кефіра потрібно 0,5 кг борошна, або трохи більше.
              в миску висипаю борошно, солю і додаю соду (приблизно чверть чайної ложки), заливаю кефіром і вимішую. додаю потрохи борошна, якщо тісто рідке. але без фанатизму, щоб не забити його. потім перекладаю на дощечку, присипану борошном, аби гарно ще раз вимісити. роблю з тіста *паляничку*, ріжу на ковбаски, які в свою чергу на шматочки по 1 см. їх розкачую скалкою на кружельця. з мукою тут потрібно обережно, не переборщити, бо краї можуть не зліпитись.
              мда... опыт нужен)

                86.12.14, 19:54Ответ на 7 от Svetla-ya

                почнеш робити - з'явиться
                не вийде з тістом - зробиш галушки з зажаркою, чи звариш суп, чи залиєш кип'яченим молоком.. то теж така смакота
                я рідко роблю вареники, не люблю їх ліпити.

                  97.12.14, 10:03Ответ на 8 от [email protected]

                  почнеш робити - з'явиться
                  не вийде з тістом - зробиш галушки з зажаркою, чи звариш суп, чи залиєш кип'яченим молоком.. то теж така смакота
                  я рідко роблю вареники, не люблю їх ліпити.
                  а я никогда не делала бо недают, есть тут кому лепить...

                    1011.12.14, 12:20Ответ на 9 от Svetla-ya

                    почнеш робити - з'явиться
                    не вийде з тістом - зробиш галушки з зажаркою, чи звариш суп, чи залиєш кип'яченим молоком.. то теж така смакота
                    я рідко роблю вареники, не люблю їх ліпити.
                    а я никогда не делала бо недают, есть тут кому лепить...
                    вєзьот тібє)
                    я не очінь лю готувати, но нада.. часом маман запитує - як ти готуєш, те, або те? що додаєш? я злорадствую с блаженной улибкай - любовь, мамачка, тока любовь!

                      Страницы:
                      1
                      2
                      предыдущая
                      следующая