Нужна річ у господарстві. АвтоКлава. /
Нужна річ у господарстві. АвтоКлава.

Інформація

  • Папка: Кулінарна (1 з 5)
  • Додана: 8.05.2018
  • Камера: AllCall _Rio_S
  • Дата зйомки: 8 травня 2018, 8:47:31
Детальна інформація

Коментарі

18.05.18, 09:50

шо за пещерные технологии в XXI веке? манометр почему не електронный?

    28.05.18, 10:13Відповідь на 1 від vilga

    шо за пещерные технологии в XXI веке? манометр почему не електронный?
    Мы нанотехнологиям не доверяем. Скоро ещё выложу фото того, что внутри. Сама ещё не видела...остывает.

      38.05.18, 10:47Відповідь на 2 від muxa-xa-xa

      шо за пещерные технологии в XXI веке? манометр почему не електронный?
      Мы нанотехнологиям не доверяем. Скоро ещё выложу фото того, что внутри. Сама ещё не видела...остывает.
      а що ти на щаз.....клаваєш в ньому? *стаю* кроліків підстрелила?

        48.05.18, 10:55Відповідь на 3 від disu

        шо за пещерные технологии в XXI веке? манометр почему не електронный?
        Мы нанотехнологиям не доверяем. Скоро ещё выложу фото того, что внутри. Сама ещё не видела...остывает.
        а що ти на щаз.....клаваєш в ньому? *стаю* кроліків підстрелила?
        Рибу. Викладаю фото.

          59.05.18, 06:42

          Автоклав - бомба, що хочеш можна робити.

            69.05.18, 08:41

            шо за зверь

              79.05.18, 16:41Відповідь на 5 від Ми Ла

              Автоклав - бомба, що хочеш можна робити.Ага. Якщо болти погано закрутити, то можна щось нехерово підірвати, бомба ще та.

                89.05.18, 16:43Відповідь на 6 від Маммамія

                шо за зверьШтука така, щоб консерви робити. М'ясо і риба перетворюються в тушкованку і майже немає ризику бутулізму.

                  99.05.18, 17:44Відповідь на 7 від muxa-xa-xa

                  Автоклав - бомба, що хочеш можна робити.Ага. Якщо болти погано закрутити, то можна щось нехерово підірвати, бомба ще та.охничОсебе

                    109.05.18, 17:45Відповідь на 8 від muxa-xa-xa

                    шо за зверьШтука така, щоб консерви робити. М'ясо і риба перетворюються в тушкованку і майже немає ризику бутулізму.довго воно там тушкується?)

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна