Інформація

Коментарі

129.06.10, 14:44

28 червня 2010 року, на День конституції України, члени Православного братства святого праведного Петра Калнишевського о.Ігнатій Воловенко та о.Сергій Безкуцький відвідали м. Маріуполь, де місцева "Просвіта" біля пам'ятника Т. Шевченку проводила захід, присвячений цьому святу. На цьому заході, де більше лунали слова болю за порушення конституційних прав українського народу, священики Братства провели молебень до всіх святих землі Української, що стало відрадою для маріупольських патріотів України.

    229.06.10, 15:05Відповідь на 1 від Східняк

      329.06.10, 15:24

      Хотілося б морально підтримати цих людей, але з гіркотою відмічу,
      що не маю вдчуття моральної сатисфакції у звязку з Конституцією незалежної держави Україна. Наша конституція не стала альфою і омегою, нею як біблією прикриваються сектанти від влади. Як - би держава мала ту незалежність якої прагнули наші герої -це було б свято. Симптоматично те як влада відноситься до цього свята. Азаров в цей день у Москві роздаючи на ліво і направо все чого не будував, а Янукович цілий день хизувався бутафорською булавою на всіх каналах.
      Тому я День Конституції вімітила патріотичним походом у Карпати, а селяни патріотично косили і сушили траву помежи дощ, бо земля наша прекрасна але страшенно недоглянута.

        Гість: я Саник

        429.06.10, 15:36

          529.06.10, 15:39

          Таке враження що живемо не в Україні. день Крнституції, а зібралось кілька десятків людей. Гірко і боляче. Українці в своїй країні як на чужині...

            629.06.10, 17:11Відповідь на 1 від Східняк

            Не молитися треба (хоча і це також), а щось робити! А стосовно всіляких о. - не вірю я попам! Що хочте робіть - не вірю! Особисто в мене таке враження, що мони на "протилежну сторону" працюють. Коли я чую щось накшталт "священики Братства провели молебень до всіх святих землі Української" - в мене одразу виникають погані передчуття.

              Гість: Краля Галя

              729.06.10, 17:42

              Досі зберігаю примірник газети 1996 року,де було надруковано Конституцію.

                829.06.10, 19:44Відповідь на 7 від Гість: Краля Галя

                А я сохраняю \ удивляйтесь !! \ некрологи в газетах об отдохновении от дел праведных \ или не очень ... \ совдеповских лидеров. Може тбыть,не совсем гуманно,но с большим нетерпением жду очередного сообщения в прессе,абы пополнить свою коллекцию.
                При том,мне одинаково,кто из витей там будет.

                  929.06.10, 23:31Відповідь на 5 від Brand Manager

                  Таке враження що живемо не в Україні. день Крнституції, а зібралось кілька десятків людей. Гірко і боляче. Українці в своїй країні як на чужині...Це у Київі "як на чужині", а в Донецьку, як підчас окупації. Українофоби фінансуються "регіональною" владою, мають офіси, новенький автотранспорт.

                  Зато "противсіхи" пишаються собою та зовуть на "барикади"...

                    1029.06.10, 23:34Відповідь на 6 від Танк_

                    Не молитися треба (хоча і це також), а щось робити! А стосовно всіляких о. - не вірю я попам! Що хочте робіть - не вірю! Особисто в мене таке враження, що мони на "протилежну сторону" працюють. Коли я чую щось накшталт "священики Братства провели молебень до всіх святих землі Української" - в мене одразу виникають погані передчуття.Мені подобається Ваша конструктивна позиція
                    З чого почнемо "щось робити"?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна