Головний отаман  «Вєрного казачєства» Олексій Сєліванов, ще молодий але вже досить усталений антиукраїнець. Він очолює також Київський монархічний центр та комітет «Рух росіян України». Сєліванов з 2004 року впроваджує московське «кадєтство» і « казачєство», за його словами, «на Україні». Нагороджений чотирма орденами УПЦ МП. Організовує охорону патріарха Кирила, заходи москалів на честь «перемоги у Полтавській битві». Влаштовує дитячі православно-патріотичні табори, де їх повертають до «нармальнаго састаянія» після того, як їм «загаділі мазгі» українською пропагандою в школі. / репортаж, 5 колона, українофоб, агент впливу
Головний отаман «Вєрного казачєства» Олексій Сєліванов, ще молодий але вже досить усталений антиукраїнець. Він очолює також Київський монархічний центр та комітет «Рух росіян України». Сєліванов з 2004 року впроваджує московське «кадєтство» і « казачєство», за його словами, «на Україні». Нагороджений чотирма орденами УПЦ МП. Організовує охорону патріарха Кирила, заходи москалів на честь «перемоги у Полтавській битві». Влаштовує дитячі православно-патріотичні табори, де їх повертають до «нармальнаго састаянія» після того, як їм «загаділі мазгі» українською пропагандою в школі.

Інформація

Коментарі

130.11.11, 17:21

як же це все гидко...

    Гість: Світанок

    26.12.11, 18:07

    А на грудях у цього пана Селіванова окрім попівських хрестів красується ще й чоловічий золотий член. Напевно копія Кирилового за служіння русскому отечеству.

      320.01.12, 10:07