А шо, картопля пропікається отак на шомпурах?......звичайно ні, перед тим вариться майже до готовності (щоб не переварилася) і : або так ціла обсмажується, або ріжеться на половину і...пів картоплини - кружечок цибулі - кусочок сала - кружечок цибулі - пів картоплини все це стискається на шампурі і на жар......
А шо, картопля пропікається отак на шомпурах?......звичайно ні, перед тим вариться майже до готовності (щоб не переварилася) і : або так ціла обсмажується, або ріжеться на половину і...пів картоплини - кружечок цибулі - кусочок сала - кружечок цибулі - пів картоплини все це стискається на шампурі і на жар......Це вопще балдьож! А ми робили у фользі у кострі - у напіврозрізану картоплину заложували кусочок підчеревини і кружальце цибулини, солили, перчили, загортали у фольгу і пекли. Добре таке, що сказицця можна!
А шо, картопля пропікається отак на шомпурах?......звичайно ні, перед тим вариться майже до готовності (щоб не переварилася) і : або так ціла обсмажується, або ріжеться на половину і...пів картоплини - кружечок цибулі - кусочок сала - кружечок цибулі - пів картоплини все це стискається на шампурі і на жар......Це вопще балдьож! А ми робили у фользі у кострі - у напіврозрізану картоплину заложували кусочок підчеревини і кружальце цибулини, солили, перчили, загортали у фольгу і пекли. Добре таке, що сказицця можна!У фользі також БІМБА... ще часничку трішки туди...
І рибу так у фользі робиться: помити, посолити, лимонним соком попорскати і запекти на жарі буквально 15 хвилин.
А шо, картопля пропікається отак на шомпурах?......звичайно ні, перед тим вариться майже до готовності (щоб не переварилася) і : або так ціла обсмажується, або ріжеться на половину і...пів картоплини - кружечок цибулі - кусочок сала - кружечок цибулі - пів картоплини все це стискається на шампурі і на жар......Це вопще балдьож! А ми робили у фользі у кострі - у напіврозрізану картоплину заложували кусочок підчеревини і кружальце цибулини, солили, перчили, загортали у фольгу і пекли. Добре таке, що сказицця можна!У фользі також БІМБА... ще часничку трішки туди...
І рибу так у фользі робиться: помити, посолити, лимонним соком попорскати і запекти на жарі буквально 15 хвилин. А рибу на рєшотку ложити?
Якщо є решітка - то так, а якщо ні то по ситуації і на жар покласти можна, тоді потрібно перевернути на другу сторону через 5 хвилин. Потрібно мати відчуття при готовці, інтуїція
Якщо є решітка - то так, а якщо ні то по ситуації і на жар покласти можна, тоді потрібно перевернути на другу сторону через 5 хвилин. Потрібно мати відчуття при готовці, інтуїція Обов"язково спробую. А я недавно варила уху із півторакілограмового судака, пресмачнюча вийшла - І риба варена -
Якщо є решітка - то так, а якщо ні то по ситуації і на жар покласти можна, тоді потрібно перевернути на другу сторону через 5 хвилин. Потрібно мати відчуття при готовці, інтуїція Обов"язково спробую. А я недавно варила уху із півторакілограмового судака, пресмачнюча вийшла - І риба варена - то є так смачно коли готується з бажанням та душею. Але 1,5 кг риби на юшку то круто вже
Якщо є решітка - то так, а якщо ні то по ситуації і на жар покласти можна, тоді потрібно перевернути на другу сторону через 5 хвилин. Потрібно мати відчуття при готовці, інтуїція Обов"язково спробую. А я недавно варила уху із півторакілограмового судака, пресмачнюча вийшла - І риба варена - то є так смачно коли готується з бажанням та душею. Але 1,5 кг риби на юшку то круто вжеНу увесь пішов на юшку, каструля велика борщова - смакота!
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
ЛанаСкала
15.09.14, 15:03
А шо, картопля пропікається отак на шомпурах?
Слідопит
26.09.14, 09:04Відповідь на 1 від ЛанаСкала
......звичайно ні, перед тим вариться майже до готовності (щоб не переварилася) і : або так ціла обсмажується, або ріжеться на половину і...пів картоплини - кружечок цибулі - кусочок сала - кружечок цибулі - пів картоплини все це стискається на шампурі і на жар......
ЛанаСкала
36.09.14, 11:32Відповідь на 2 від Слідопит
Це вопще балдьож! А ми робили у фользі у кострі - у напіврозрізану картоплину заложували кусочок підчеревини і кружальце цибулини, солили, перчили, загортали у фольгу і пекли. Добре таке, що сказицця можна!
Слідопит
47.09.14, 17:20Відповідь на 3 від ЛанаСкала
У фользі також БІМБА... ще часничку трішки туди...І рибу так у фользі робиться: помити, посолити, лимонним соком попорскати і запекти на жарі буквально 15 хвилин.
ЛанаСкала
57.09.14, 21:25Відповідь на 4 від Слідопит
А рибу на рєшотку ложити?
Слідопит
67.09.14, 22:21Відповідь на 5 від ЛанаСкала
Якщо є решітка - то так, а якщо ні то по ситуації і на жар покласти можна, тоді потрібно перевернути на другу сторону через 5 хвилин. Потрібно мати відчуття при готовці, інтуїція
ЛанаСкала
77.09.14, 23:30Відповідь на 6 від Слідопит
Обов"язково спробую. А я недавно варила уху із півторакілограмового судака, пресмачнюча вийшла - І риба варена -
Слідопит
88.09.14, 00:15Відповідь на 7 від ЛанаСкала
то є так смачно коли готується з бажанням та душею. Але 1,5 кг риби на юшку то круто вже
ЛанаСкала
98.09.14, 01:05Відповідь на 8 від Слідопит
Ну увесь пішов на юшку, каструля велика борщова - смакота!
Hinka
1016.11.16, 14:03
А таке на голодний обід дивитись зле...