ну то всі в курсі шо це /
ну то всі в курсі шо це

Інформація

  • Папка: Дністер (10 з 27)
  • Додана: 5.09.2014
  • Камера: HTC One V
  • Дата зйомки: 21 серпня 2014, 18:18:57
Детальна інформація

Коментарі

15.09.14, 15:03

А шо, картопля пропікається отак на шомпурах?

    26.09.14, 09:04Відповідь на 1 від ЛанаСкала

    А шо, картопля пропікається отак на шомпурах?......звичайно ні, перед тим вариться майже до готовності (щоб не переварилася) і : або так ціла обсмажується, або ріжеться на половину і...пів картоплини - кружечок цибулі - кусочок сала - кружечок цибулі - пів картоплини все це стискається на шампурі і на жар......

      36.09.14, 11:32Відповідь на 2 від Слідопит

      А шо, картопля пропікається отак на шомпурах?......звичайно ні, перед тим вариться майже до готовності (щоб не переварилася) і : або так ціла обсмажується, або ріжеться на половину і...пів картоплини - кружечок цибулі - кусочок сала - кружечок цибулі - пів картоплини все це стискається на шампурі і на жар......Це вопще балдьож! А ми робили у фользі у кострі - у напіврозрізану картоплину заложували кусочок підчеревини і кружальце цибулини, солили, перчили, загортали у фольгу і пекли. Добре таке, що сказицця можна!

        47.09.14, 17:20Відповідь на 3 від ЛанаСкала

        А шо, картопля пропікається отак на шомпурах?......звичайно ні, перед тим вариться майже до готовності (щоб не переварилася) і : або так ціла обсмажується, або ріжеться на половину і...пів картоплини - кружечок цибулі - кусочок сала - кружечок цибулі - пів картоплини все це стискається на шампурі і на жар......Це вопще балдьож! А ми робили у фользі у кострі - у напіврозрізану картоплину заложували кусочок підчеревини і кружальце цибулини, солили, перчили, загортали у фольгу і пекли. Добре таке, що сказицця можна!У фользі також БІМБА... ще часничку трішки туди...
        І рибу так у фользі робиться: помити, посолити, лимонним соком попорскати і запекти на жарі буквально 15 хвилин.

          57.09.14, 21:25Відповідь на 4 від Слідопит

          А шо, картопля пропікається отак на шомпурах?......звичайно ні, перед тим вариться майже до готовності (щоб не переварилася) і : або так ціла обсмажується, або ріжеться на половину і...пів картоплини - кружечок цибулі - кусочок сала - кружечок цибулі - пів картоплини все це стискається на шампурі і на жар......Це вопще балдьож! А ми робили у фользі у кострі - у напіврозрізану картоплину заложували кусочок підчеревини і кружальце цибулини, солили, перчили, загортали у фольгу і пекли. Добре таке, що сказицця можна!У фользі також БІМБА... ще часничку трішки туди...
          І рибу так у фользі робиться: помити, посолити, лимонним соком попорскати і запекти на жарі буквально 15 хвилин.
          А рибу на рєшотку ложити?

            67.09.14, 22:21Відповідь на 5 від ЛанаСкала

            Якщо є решітка - то так, а якщо ні то по ситуації і на жар покласти можна, тоді потрібно перевернути на другу сторону через 5 хвилин. Потрібно мати відчуття при готовці, інтуїція

              77.09.14, 23:30Відповідь на 6 від Слідопит

              Якщо є решітка - то так, а якщо ні то по ситуації і на жар покласти можна, тоді потрібно перевернути на другу сторону через 5 хвилин. Потрібно мати відчуття при готовці, інтуїція Обов"язково спробую. А я недавно варила уху із півторакілограмового судака, пресмачнюча вийшла - І риба варена -

                88.09.14, 00:15Відповідь на 7 від ЛанаСкала

                Якщо є решітка - то так, а якщо ні то по ситуації і на жар покласти можна, тоді потрібно перевернути на другу сторону через 5 хвилин. Потрібно мати відчуття при готовці, інтуїція Обов"язково спробую. А я недавно варила уху із півторакілограмового судака, пресмачнюча вийшла - І риба варена - то є так смачно коли готується з бажанням та душею. Але 1,5 кг риби на юшку то круто вже

                  98.09.14, 01:05Відповідь на 8 від Слідопит

                  Якщо є решітка - то так, а якщо ні то по ситуації і на жар покласти можна, тоді потрібно перевернути на другу сторону через 5 хвилин. Потрібно мати відчуття при готовці, інтуїція Обов"язково спробую. А я недавно варила уху із півторакілограмового судака, пресмачнюча вийшла - І риба варена - то є так смачно коли готується з бажанням та душею. Але 1,5 кг риби на юшку то круто вжеНу увесь пішов на юшку, каструля велика борщова - смакота!

                    1016.11.16, 14:03

                    А таке на голодний обід дивитись зле...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна