кандидат історичних наук, доцент кафедри релігієзнавства, теології і культурології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. /
кандидат історичних наук, доцент кафедри релігієзнавства, теології і культурології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Інформація

Коментарі

17.05.19, 08:47

СВІТЛАЯ память Ігорю Михайловичу Ковалю ! Він був Почесний Друг УПА \депутат НРУ з 1990=1998\ кандидат історичних наук, доцент кафедри релігієзнавства, теології і культурології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.
Освіта: Львівський університет імені Івана Франка, (1982 р.)Науково-дослідна робота була спрямована на дослідження церковної археології Галицько-Волинської Русі Х – ХІV ст., науковим персоналіям,висвітленню яскравих сторінок з історії українського церковного мистецтва ...В останні роки писав книгу про свого друга Голову ІФРуху Б.Голодюка\Генерала капелана УГВР Дністра\ і одною з версій його несподіваноі смерті є умисно отруєння агентурою ФСБ...Пресвята МАТИ передала ..що він воскресне в новім тілі з Сонця серед святих з Богом в 2019р!

    27.05.19, 09:11

    З святими упокой й сонячно воскреси Христе ГОСПОДИ Щирі співчуття від нашоі інтернетгрупи офіцерів\капеланів УГВР\УПА \ЗСУ всесвітньоі мережі ОУН Бандери \ГОЛОДЮКА надсилаємо всім рідним і друзям цього світлого і доброго й совісного та мудого нашого славного краянина.....Віримо в скоре БОЖЕ спасіння УКРАІНИ ...вhttp:ірмо у воскресіння не з гробів...а з СОНЦЯ найкращих і найпотрібніших в 2019році\ згідно глави 20 Одкровень Біблі\=.ГУГЛіть " 15 божих знаків за скоре сонячне воскресіння Героів з БОГОМ..."..Борімося й поборемо...Молімося і вимолимо.... ЩАСЛИВО http://blog.i.ua/user/8113241/ РАЗОМ ми СИЛА .http://blog.i.ua/user/4400999 Переможем з БОГОМ ! Щасливо