Великий житловий палац Золочівського замку — це двоповерхова будівля 72х22 м. Зараз палац займає площу близько 1000 кв. м. Під ним розташовані льохи і підземелля. / архітектура, скульптура, золочів, золочівський замок, китайський палац, львівщина туристична, камені з новосілок
Великий житловий палац Золочівського замку — це двоповерхова будівля 72х22 м. Зараз палац займає площу близько 1000 кв. м. Під ним розташовані льохи і підземелля.

Інформація

Коментарі

119.05.13, 01:32

А експозиції в залах є? Вони відкриті для огляду чи тільки з зовні?

    219.05.13, 20:59Відповідь на 1 від Alter ego*

    А експозиції в залах є? Вони відкриті для огляду чи тільки з зовні?Експозиції є і у Великому палаці (нам не дуже сподобалася), і в Китайському (є на що подивитися!). Я не завантажувала світлини експонатів, бо фотографії не дуже вдалі вийшли: фотоапарат для зйомки в приміщеннях слабуватий.

      319.05.13, 23:54Відповідь на 2 від Українк@

      А експозиції в залах є? Вони відкриті для огляду чи тільки з зовні?Експозиції є і у Великому палаці (нам не дуже сподобалася), і в Китайському (є на що подивитися!). Я не завантажувала світлини експонатів, бо фотографії не дуже вдалі вийшли: фотоапарат для зйомки в приміщеннях слабуватий.Я вічно, як дорвусь,- доки все не перефотографую, то не вийду. На виставках худоржників - виходжу разом з персоналом, бо вже світло гасять.