Продукции водочных заводов Немиров - 20 лет, Хортица - 9, Мороша - 2. А я свою изготавливаю с 74 года. Почувствуйте разницу )) / горілка, самогон, оковита, aqua vita
Продукции водочных заводов Немиров - 20 лет, Хортица - 9, Мороша - 2. А я свою изготавливаю с 74 года. Почувствуйте разницу ))

Информация

  • Канал: «Чашки,рюмочки ,бокалы» (284 из 864)
  • Папка: Разное ©
  • Добавлена: 3.09.2012
  • Камера: Nikon Coolpix P5000
  • Дата съемки: 3 сентября 2012, 17:15:39
Подробная информация

Комментарии

аноним

13.09.12, 18:18

Горить?

    23.09.12, 18:31Ответ на 1 от аноним

    це не головне, і бензин горить, головне, щоб смачна була

      33.09.12, 18:32

      а ще це натурпродукт, а не магазинний ректифікат!

        аноним

        43.09.12, 18:33Ответ на 2 от Amiran

        це не головне, і бензин горить, головне, щоб смачна булаУ нас спочатку на вогонь перевіряють, а вже потім куштують. Я те, що не горить, не беру.

          53.09.12, 18:51Ответ на 3 от R0mmel

          Однозначно, це, перш за все, дистілят. Як віскі, джин, чача, грапа або ром

            63.09.12, 18:53Ответ на 4 от аноним

            У нас спочатку на вогонь перевіряють, а вже потім куштують. Я те, що не горить, не беру.Я навіть те, що ще трохи горить, вже пускаю на перегонку. Беру тільки те, що вище 45 оборотів. Інакше сивушні масла знівелюють всю працю

              73.09.12, 18:55

              А мені по цимбалам, якщо чесно. Не люблю я її ніякою

                83.09.12, 18:56

                Так это что конечный результат? А что там написано на этикетке?

                  аноним

                  93.09.12, 18:59Ответ на 6 от Amiran

                  У нас спочатку на вогонь перевіряють, а вже потім куштують. Я те, що не горить, не беру.Я навіть те, що ще трохи горить, вже пускаю на перегонку. Беру тільки те, що вище 45 оборотів. Інакше сивушні масла знівелюють всю працюЯ варю виключно на виноградній заквасці. Тому сивухи майже нема. Та й беру те, що більше 50. Те що менше хіба що на ліки-розтирання.

                    103.09.12, 19:02Ответ на 9 от аноним

                    У нас спочатку на вогонь перевіряють, а вже потім куштують. Я те, що не горить, не беру.Я навіть те, що ще трохи горить, вже пускаю на перегонку. Беру тільки те, що вище 45 оборотів. Інакше сивушні масла знівелюють всю працюЯ варю виключно на виноградній заквасці. Тому сивухи майже нема. Та й беру те, що більше 50. Те що менше хіба що на ліки-розтирання. так це вже граппа або чача виходить?

                      Страницы:
                      1
                      2
                      4
                      предыдущая
                      следующая