Коментарі

116.09.08, 15:28

смачненькі!)
дякую за цю серію!!!!
а де проходив фест
у якому місті?
він вже вкотре проводиться?

    216.09.08, 15:59Відповідь на 1 від gurzuff

    В центрі Франківська, на майдані Шептицького... Минулих вихідних теж був Карпатський вернісаж, але я не мав часу...

      316.09.08, 16:21

      eto 4e?

        416.09.08, 16:42Відповідь на 3 від Malinchen

        Гуцульські коники, ліплять із спеціального сиру (як на косички), можуть довго зберігатися, завжди їстивні...

          Гість: Losjons

          516.09.08, 19:06

          здорово!

            616.09.08, 21:07Відповідь на 5 від Гість: Losjons

              Гість: kama75

              710.01.10, 23:44Відповідь на 4 від PORA

              Гуцульські коники, ліплять із спеціального сиру (як на косички), можуть довго зберігатися, завжди їстивні...

                811.01.10, 23:15Відповідь на 7 від Гість: kama75

                Гуцульські коники, ліплять із спеціального сиру (як на косички), можуть довго зберігатися, завжди їстивні...