У Південній частині Золочівського замку розташовано Китайський палац (ХVII ст.), який є одним з небагатьох зразків східної архітектури на українських землях. У ньому розташована експозиція Східних культур (мистецтво Японії, Китаю, Індії). / архітектура, скульптура, золочів, золочівський замок, китайський палац, львівщина туристична, камені з новосілок
У Південній частині Золочівського замку розташовано Китайський палац (ХVII ст.), який є одним з небагатьох зразків східної архітектури на українських землях. У ньому розташована експозиція Східних культур (мистецтво Японії, Китаю, Індії).

Коментарі

119.05.13, 01:27

Здається, Вишиваночка колись показувала світлинки цього чудового замку. Як я про нього забулась?*ro se*

    219.05.13, 20:35Відповідь на 1 від Alter ego*

    Здається, Вишиваночка колись показувала світлинки цього чудового замку. Як я про нього забулась?*ro se*Я рада , що вчасно Вам про нього нагадала.

      319.05.13, 21:37Відповідь на 2 від Українк@

      Здається, Вишиваночка колись показувала світлинки цього чудового замку. Як я про нього забулась?*ro se*Я рада, що вчасно Вам про нього нагадала.Дійсно чарівний замок. І всякі розповіді про тамплієрів мене завжди цікавили. Але те, що дорога жахлива - це дуже погано.

        419.05.13, 22:24Відповідь на 3 від Alter ego*

        Здається, Вишиваночка колись показувала світлинки цього чудового замку. Як я про нього забулась?*ro se*Я рада, що вчасно Вам про нього нагадала.Дійсно чарівний замок. І всякі розповіді про тамплієрів мене завжди цікавили. Але те, що дорога жахлива - це дуже погано.Дорога дуже жахлива. Машини і автобуси їхали весь час зигзагами, часто переїжджали на зустрічну смугу, щоб оминути величезні ями. Мені реально було страшно. Співчуваю водіям маршруток, що їздять у Золочівському напрямку.

          520.05.13, 00:26Відповідь на 4 від Українк@

          Тому, після проблеми з колесом, навряд чи чоловік погодиться по такій дорозі їхати.

            620.05.13, 10:40Відповідь на 5 від Alter ego*

            Тому, після проблеми з колесом, навряд чи чоловік погодиться по такій дорозі їхати.Як варіант, можна залишити машину у Львові, а в Золочів з'їздити маршруткою.

              720.05.13, 12:56Відповідь на 6 від Українк@

              Тому, після проблеми з колесом, навряд чи чоловік погодиться по такій дорозі їхати.Як варіант, можна залишити машину у Львові, а в Золочів з'їздити маршруткою.Гарна ідея. Я нею скористаюсь. Дякую.