Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Суб'єкт у сфері онлайн-медіа
Назва онлайн-медіа – «i.ua»
Адреса: 04050, місто Київ, вул. Мельникова, буд. 12
E-mail: [email protected]
Телефон: 044-205-43-00
Ідентифікатор медіа – R40-06580
Матеріали сайту i.ua призначені для осіб старше 21 року (21+). Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйтесь правил (принципів) відповідальної гри. При виявленні перших ознак залежності негайно зверніться до спеціаліста. Пам'ятайте, що участь в азартних іграх не може бути джерелом доходів або альтернативою роботі. Інформаційний ресурс i.ua не проводить ігри на реальні та/або віртуальні гроші, також сайт не приймає ні в якій формі оплату ставок та інших платежів, які пов’язані/можуть бути пов’язані з азартними іграми, букмекерами чи тоталізаторами. Будь-які матеріали на інформаційному ресурсі i.ua публікуються виключно в інформаційних цілях.
Коментарі
trinks
111.09.22, 16:13
з однієї баночки можно варити супчік
відварити картоплю і мясо та кинути заготовку з банки
пізніше попробую супчик з цього рецепту
trinks
211.09.22, 16:18
https://www.youtube.com/watch?v=zTE_HkndNhw
третій рецепт
Квасоля 1 литрова банка (1кг сухої квасолі)- відварити
Цибуля- 1,5кг
морква - 1,5кг
перець солодкий - 1,5кг
Томатний сок - 3л (можна натерти помідори на крупну терку і шкірку викинути)
олія - 1 стакан
оцет - 0,5 стакана (кидати за 5 хвилин до закінчення варіння)
• Сіль - 3 столових ложек
Цукор-1стакан
Вихід: 15 банок по 0,5л
можно зробити півпорції , бо на порцію потрібно велика каструля
trinks
311.09.22, 16:25
Приготуваня
0. окремо відварити квасолю і в кінці її посолити
1. налити олію і кинути порізану цибулю у каструлю, 5 хвилин потушити її там
2. додати у цибулю томатний сік, цукор і сіль, закип'ятити
3. у киплячу масу додати натерту моркву і варити 15 хвилин
4. далі додати порізаний соломкою перець і теж варити 15 хвилин
5. потім додати варену квасолю і варити 30-40 хвилин, перемішувати декілька разів, щоб не пригоріло
6. за 5 хвилин до закінчення варіння додати оцет
7. розкласти по стерелізованим банкам
ranok_v_misti
412.09.22, 07:13
Я люблю квасолю
Хлопці мої не люблять тому борщ без неї)
trinks
512.09.22, 21:14Відповідь на 4 від ranok_v_misti
я люблю квасолю, але мені її варити лінь
у тому році один раз зварила у січні коли треба було приготовити 12 постних блюд
тому цей варіант з заготовкой мені підходить, що один раз зварити
Кислица
612.09.22, 22:38
trinks
713.09.22, 00:59Відповідь на 6 від Кислица