Когда то ела молочного зажаренного поросенка, но мне не понравилоськонечно это на любителя,но и как приготовлен имеет большое значение
у нас поросёнка вымачивают 2 дня с кореньями всякими(морковь,корень петрушки,корень сельдерея,корень хрена,лавруха,перец горошком,ну и солька)...неприятный запах уходит
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
SFM
118.03.15, 22:55
смачний хрюндель
Zoluchka
219.03.15, 19:31
Когда то ела молочного зажаренного поросенка, но мне не понравилось
anetta
319.03.15, 19:44Відповідь на 1 від SFM
да
SFM
419.03.15, 19:46Відповідь на 3 від anetta
шкода інет ароматів не передає
anetta
519.03.15, 20:22Відповідь на 4 від SFM
тогда на кулинарные сайты вообще никто не заходил бы
SFM
619.03.15, 20:25Відповідь на 5 від anetta
так народ не дуже й ходить
anetta
719.03.15, 20:28Відповідь на 6 від SFM
это тебе так кажется
SFM
819.03.15, 20:29Відповідь на 7 від anetta
все може бути. мені там як на уроках китайської
anetta
919.03.15, 20:44Відповідь на 2 від Zoluchka
конечно это на любителя,но и как приготовлен имеет большое значениеу нас поросёнка вымачивают 2 дня с кореньями всякими(морковь,корень петрушки,корень сельдерея,корень хрена,лавруха,перец горошком,ну и солька)...неприятный запах уходит
Гість: Каsсандра
1023.03.15, 20:41
Вкуснотища*bokali *