м.Луцьк
проспект Волі, 12
У цьому будинку проживав командир екіпажу гелікоптера Грищенко Анатолій Дем'янович, який Указом Президента України за героїзм, проявлений під час ліквідації аварії на ЧАЕС, нагороджений орденом "За мужність" І ступеня (посмертно) /
м.Луцьк
проспект Волі, 12
У цьому будинку проживав командир екіпажу гелікоптера Грищенко Анатолій Дем'янович, який Указом Президента України за героїзм, проявлений під час ліквідації аварії на ЧАЕС, нагороджений орденом "За мужність" І ступеня (посмертно)

Інформація

  • Папка: ЛУЦЬК (5 з 70)
  • Додана: 9.08.2012

Коментарі

110.08.12, 12:03

В останньому листі дітям він писав: "Дорогі мої, хлопці! Може бути, що будуть каракулі і помилки! Не звертайте уваги. Це тому, що дуже тяжко зосередитись. Але головне, щоб ім`я наше не дозволяли кому-небудь поливати брудом". І нагадує: "В найтяжчий час своєю кров`ю виручала мати. Обнімаю, люблю. Ваш батько".

    210.08.12, 14:33Відповідь на 1 від uraha

    В останньому листі дітям він писав: "Дорогі мої, хлопці! Може бути, що будуть каракулі і помилки! Не звертайте уваги. Це тому, що дуже тяжко зосередитись. Але головне, щоб ім`я наше не дозволяли кому-небудь поливати брудом". І нагадує: "В найтяжчий час своєю кров`ю виручала мати. Обнімаю, люблю. Ваш батько".Боляче. Стільки людей забрала Чорнобильська аварія, скільком долі покалічила...Ще довго згадуватемо чорнобильський атом..

      310.08.12, 14:40Відповідь на 2 від Українк@

      Влада спочатку не хотіла реєструвати їх хворіб а реєструвала як побутова хвороба і побутова травма.

        410.08.12, 14:45Відповідь на 3 від uraha

        Влада спочатку не хотіла реєструвати їх хворіб а реєструвала як побутова хвороба і побутова травма.Я родом з Чернігівщини. Моя рідна Корюківка теж постраждала від чорнобильської біди. Тож про Чорнобиль знаю не з книжок. По роботі доводилося спілкуватися з ліквідаторами. Честь і хвала цим людям. Боляче тільки, що держава на них наплювала і продовжує плювати, а їх з кожним роком стає все менше...

          510.08.12, 15:31Відповідь на 4 від Українк@

          А я зі Львова. Радіація тут перейшла - тільки зачепила трохи.Але я теж знаю добре що хволрба і смерть від радіації - це не звичайна хвороба і не звичайна смерть.Ну проводити демонстрації і інші масові заходи - за таке судити потрібно а не давти Нобелівські премії миру.