Рецепт приготування баношу (біля 30порцій) що на фото. В казанок було влито 3 літри високоякісної (жирної) сметани, яку на слабому вогні (слово варили не підходить) розігріли до перетворення частини сметани в масло. Потім підсолюють і добавляють постійно перемішуючи 700 грам кукрудзяної крупи. В залежності від смаків гурманів ще добавляють свіжого овечого сиру або бринзю приблизно 200 грам. В цей банош було добавлено 200 грам свіжого овечого сиру, який теж розплавився, а також 300 грм дрібно порізаної та попередньо підсмаженої буженини (копченого окорка). Страва легко готується в польових умовах. Є в меню барів-ресторанів на Прикарпатті та Закарпатті. Банош добре йде з холодною горілочкою, пивом та вином. Є один недолік треба багато випити, щоб хоч трішки сп'яніти через високу калорійність
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
Davigadoff
19.11.10, 15:48
Що їдять?
vova13
29.11.10, 16:10
Банош????
ОЛЕКСА ДОВБУШ
310.11.10, 09:33Відповідь на 1 від Davigadoff
Банош висококалорійна гуцульська страва.
Davigadoff
410.11.10, 09:50Відповідь на 3 від ОЛЕКСА ДОВБУШ
Схожа на якусь кашу.
ОЛЕКСА ДОВБУШ
510.11.10, 14:42Відповідь на 4 від Davigadoff
Рецепт приготування баношу (біля 30порцій) що на фото. В казанок було влито 3 літри високоякісної (жирної) сметани, яку на слабому вогні (слово варили не підходить) розігріли до перетворення частини сметани в масло. Потім підсолюють і добавляють постійно перемішуючи 700 грам кукрудзяної крупи. В залежності від смаків гурманів ще добавляють свіжого овечого сиру або бринзю приблизно 200 грам. В цей банош було добавлено 200 грам свіжого овечого сиру, який теж розплавився, а також 300 грм дрібно порізаної та попередньо підсмаженої буженини (копченого окорка). Страва легко готується в польових умовах. Є в меню барів-ресторанів на Прикарпатті та Закарпатті. Банош добре йде з холодною горілочкою, пивом та вином. Є один недолік треба багато випити, щоб хоч трішки сп'яніти через високу калорійність
Brom_83
63.02.11, 15:32
Напевно смачно???