гуцульські святкування, гуцули та гуцулки

Інформація

  • Папка: РАХІВЩИНА - КРАЙ ГУЦУЛЬСЬКИЙ (11 з 16)
  • Додана: 8.11.2010
  • Камера: Olympus SP550UZ
  • Дата зйомки: 9 травня 2010, 15:59:45
Детальна інформація

Коментарі

19.11.10, 15:48

Що їдять?

    29.11.10, 16:10

    Банош????

      310.11.10, 09:33Відповідь на 1 від Davigadoff

      Банош висококалорійна гуцульська страва.

        410.11.10, 09:50Відповідь на 3 від ОЛЕКСА ДОВБУШ

        Банош висококалорійна гуцульська страва.Схожа на якусь кашу.

          510.11.10, 14:42Відповідь на 4 від Davigadoff

          Рецепт приготування баношу (біля 30порцій) що на фото. В казанок було влито 3 літри високоякісної (жирної) сметани, яку на слабому вогні (слово варили не підходить) розігріли до перетворення частини сметани в масло. Потім підсолюють і добавляють постійно перемішуючи 700 грам кукрудзяної крупи. В залежності від смаків гурманів ще добавляють свіжого овечого сиру або бринзю приблизно 200 грам. В цей банош було добавлено 200 грам свіжого овечого сиру, який теж розплавився, а також 300 грм дрібно порізаної та попередньо підсмаженої буженини (копченого окорка). Страва легко готується в польових умовах. Є в меню барів-ресторанів на Прикарпатті та Закарпатті. Банош добре йде з холодною горілочкою, пивом та вином. Є один недолік треба багато випити, щоб хоч трішки сп'яніти через високу калорійність

            63.02.11, 15:32

            Напевно смачно???