марш "антифа" /
марш "антифа"

Інформація

Коментарі

118.05.13, 11:12

Дуже точна картинка!

    218.05.13, 12:29Відповідь на 1 від Богдан Бо

    Дуже точна картинка!

      318.05.13, 14:07

        418.05.13, 20:08

        Даунєцкі і луГанскіє барани, стадо баранів, впєрьод за дєшовай воткай і варьонай калбасой....гаварілі шо дадут многа-многа каждаму барану...тьху....жітєлю єтага рєгіона за участіє в єнтам прогонє протів єнтіх...як їх...антіхвашістав чи шо то таке в етам родє...

          518.05.13, 20:30Відповідь на 4 від заблокований

          Даунєцкі і луГанскіє барани, стадо баранів, впєрьод за дєшовай воткай і варьонай калбасой....гаварілі шо дадут многа-многа каждаму барану...тьху....жітєлю єтага рєгіона за участіє в єнтам прогонє протів єнтіх...як їх...антіхвашістав чи шо то таке в етам родє... цікаво б задати питання тим "мітингарям", що вони розуміють під фашизмом?

            618.05.13, 21:03Відповідь на 5 від Francisk02

            Я тобі скажу, шо далеко не кожен знає про справжнє значення цього слова : це просто об'єднання:
            Фашизм — соціально-політичні рухи, ідеології і державні режими право-тоталітарного типу. Науковці також часто визначають фашизм як крайньо-праву ідеологію.
            В точному значенні, фашизм — феномен політичного життя Італії 20-40-х рр. XX ст.
            З 30-х рр. поняття «фашизм» стало поширюватись і на інші режими: націонал-соціалістичний в Німеччині (нацизм), військово-фалангістський в Іспанії (Іспанська фаланга), військово-поліцейський в Португалії тощо. В будь-яких своїх проявах фашизм протиставляє інститутам і цінностям демократії так званий «новий порядок» та жорсткі засоби його утвердження. Фашизм у владі опирається на масову тоталітарну політичну партію (приходячи до влади, вона стає монопольною)

              718.05.13, 21:07Відповідь на 6 від заблокований

              ціли опус...

                818.05.13, 21:15Відповідь на 7 від Francisk02

                ціли опус...отож!!! спитати про фашизм тих тупаків з даунєцкої голубизни це дійно би всцявся з їх трактації, а особливо після їм роз'яснення цього, що це таке .

                  918.05.13, 21:17Відповідь на 8 від заблокований

                  ціли опус...отож!!! спитати про фашизм тих тупаків з даунєцкої голубизни це дійно би всцявся з їх трактації, а особливо після їм роз'яснення цього, що це таке .я б не проти послухати....люблю інколи послухати "пальйот мислі" пацієнтів.....

                    анонім

                    1019.05.13, 09:08Відповідь на 6 від заблокований

                    Треба додати правлячу комуністичну партію совка. І як самий агресивний та жорстокий підвид фашизму. Бо, "В будь-яких своїх проявах фашизм протиставляє інститутам і цінностям демократії так званий «новий порядок» та жорсткі засоби його утвердження. Фашизм у владі опирається на масову тоталітарну політичну партію (приходячи до влади, вона стає монопольною)"(с) і так далі.

                    Фашисти в боротьбі проти фашизму... Просто цирк. Але тупі олені ведуться, збиваються в отару, топчуть дорогу і мекають не розуміючи про що мова.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна