В'ячеслав Кириленко вимагає назвати чиновників, які змінили програму зовнішнього незалежного оцінювання з історії.
"Зміни, які були внесені, обурили українську громадськість і наукову спільноту. Зокрема, з програми було вилучено такі знакові історичні постаті, як Дмитро Донцов, Степан Бандера, Роман Шухевич, Юрій Тютюнник" /
В'ячеслав Кириленко вимагає назвати чиновників, які змінили програму зовнішнього незалежного оцінювання з історії.
"Зміни, які були внесені, обурили українську громадськість і наукову спільноту. Зокрема, з програми було вилучено такі знакові історичні постаті, як Дмитро Донцов, Степан Бандера, Роман Шухевич, Юрій Тютюнник"

Інформація

Коментарі

126.01.13, 02:39

хіба не ясно, яка сволота змінила?

    226.01.13, 07:05

    толку їх називати? їх карати необхідно!

      анонім

      326.01.13, 08:56

      По суті все вірно. А от форма. Чому "Шановний"? Діловодство дозволяє використання "Пане". Непрємно читати -- "Шановний Миколо Яновучу". Можна було би "Пане Премєр-міністр".

        426.01.13, 09:36Відповідь на 3 від анонім

        По суті все вірно. А от форма. Чому "Шановний"? Діловодство дозволяє використання "Пане". Непрємно читати -- "Шановний Миколо Яновучу". Можна було би "Пане Премєр-міністр".Абсолютно згодна...Яке ж воно шановне?

          анонім

          526.01.13, 09:42Відповідь на 4 від Julia Taneta

          По суті все вірно. А от форма. Чому "Шановний"? Діловодство дозволяє використання "Пане". Непрємно читати -- "Шановний Миколо Яновучу". Можна було би "Пане Премєр-міністр".Абсолютно згодна...Яке ж воно шановне?Ми так робили -- депутатські звернення починали саме з "Пане". І нічого. Та я й уявити не міг, аби у звернені до Кучми ми б написали "шановний" -- наший комп моментально би згорів.

            626.01.13, 09:52

            А дуже "шановному Миколі Яновичу".ПОФІГ такі звернення - що ж він ПРОТИ СВОЇХ піде?!!

              726.01.13, 11:01Відповідь на 3 від анонім

              По суті все вірно. А от форма. Чому "Шановний"? Діловодство дозволяє використання "Пане". Непрємно читати -- "Шановний Миколо Яновучу". Можна було би "Пане Премєр-міністр".І паном ,язик не повертається виродків називати...

                анонім

                826.01.13, 11:07Відповідь на 7 від дТОЛЯізХорола

                По суті все вірно. А от форма. Чому "Шановний"? Діловодство дозволяє використання "Пане". Непрємно читати -- "Шановний Миколо Яновучу". Можна було би "Пане Премєр-міністр".І паном ,язик не повертається виродків називати...Так, але це нейтральніше за "шановний" і відповідає нормам ділового спілкування. Хоча з комуно-бандбками треба розмовляти мовою МГ-42.

                  926.01.13, 11:29Відповідь на 8 від анонім

                  По суті все вірно. А от форма. Чому "Шановний"? Діловодство дозволяє використання "Пане". Непрємно читати -- "Шановний Миколо Яновучу". Можна було би "Пане Премєр-міністр".І паном ,язик не повертається виродків називати...Так, але це нейтральніше за "шановний" і відповідає нормам ділового спілкування. Хоча з комуно-бандбками треба розмовляти мовою МГ-42....і називати таварісчамі.

                    1026.01.13, 14:10Відповідь на 2 від Fred Perry

                    толку їх називати? їх карати необхідно!КАРАТИ!!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна