Інформація

Коментарі

19.05.17, 05:33

Ой, ну нема ж фактів зради на цього чєснєйшего із чєснєйших. ...не можуть знайти доказів, не бачить СБУ очевидного. Щось із ними відбувається неймовірне - з СБУ, з МВС, раз їм так позасліплювало...

    215.05.17, 10:32Відповідь на 1 від Ми Ла

    Факти й докази, то різні речі.

      315.05.17, 10:36Відповідь на 2 від Alexis55

      Факти й докази, то різні речі.звичайно, різні.
      Але у наших спецслужб, поліції і прокуратури немає ні того, ні іншого.
      Зате є таємні рахунки і нерухомість за кордоном.
      І рюзьке мір як процвітав, так і процвітає, після 3-х років окупації рюзькою чумою.

        415.05.17, 10:49Відповідь на 3 від Ми Ла

        Далеко не все так однозначно... Що є й чого немає у перерахованих ми ніяк не знаємо й знати не можемо. А "чума" процвітає значною мірою завдяки таким, як в Дніпрі чи Одесі влаштовують погроми, а це міста мільйонники. Ніколи не замислювалась, чому віхідців звідтіля серед воїнів АТО дуже й дуже мало?! На жаль, то реалії нашого часу й нашої країни, коли туди спеціально після війни по "оргнабору" навезли мільйони етнічних росіян й їх родичі далеко за Уралом.

          515.05.17, 11:00Відповідь на 4 від Alexis55

          Та чого ж не замислювалася?Я знаю, чого так все відбувається. Блоги - не той формат, де можна вільно спілкуватися з приводу ватизму, сепаратизму і зачумлених коллаборантів у нашій країні.
          А з приводу статків? Інформація є в вільному доступі - як у нашій пресі і інеті, так і в закордонних. біда в тому, що наші владці вже не соромлячись вішають нам на вуха свої брехні.

            615.05.17, 23:08Відповідь на 4 від Alexis55

            Далеко не все так однозначно... Що є й чого немає у перерахованих ми ніяк не знаємо й знати не можемо. А "чума" процвітає значною мірою завдяки таким, як в Дніпрі чи Одесі влаштовують погроми, а це міста мільйонники. Ніколи не замислювалась, чому віхідців звідтіля серед воїнів АТО дуже й дуже мало?! На жаль, то реалії нашого часу й нашої країни, коли туди спеціально після війни по "оргнабору" навезли мільйони етнічних росіян й їх родичі далеко за Уралом.А друга половина населення цих міст євреї. Українці там не дуже виживають. Або асимілюються, або виїздять.

              727.09.17, 09:34Відповідь на 1 від Ми Ла

              Ой, ну нема ж фактів зради на цього чєснєйшего із чєснєйших....не можуть знайти доказів, не бачить СБУ очевидного. Щось із ними відбувається неймовірне - з СБУ, з МВС, раз їм так позасліплювало...cіяніє золота їх засліплює.
              люди живуть за гроші які заробили а вони живуть за гроші які вони поулчили за зраду інтересів України, тому і не бачать і не чують і так де є бізнес чи якесь прибудкове направлення можна їм віджать от тоді вони щось починають щось бачити, приклад ТЕДЕС монополіст по продажі цигарок в Україні-з 2014 аж через три роки вони побачили цей ТЕДЕС. А Київенерго та інші заробітки на незаконному підвищенні тарифів ахметича вони не бачать. і всі у країні мовчать за тарифи злодія ахметича який незаконно наживається на нас-і це соціальна країна ст.1 Конституції