Фасоля  тичкова салатна. Довжина стручкаа 20-25 см. Дуже смачна для закруток, має маясистий стручок і залишається молодою до середини вересня. Гарно родить .Нажаль назву сорту не знаю / природа
Фасоля тичкова салатна. Довжина стручкаа 20-25 см. Дуже смачна для закруток, має маясистий стручок і залишається молодою до середини вересня. Гарно родить .Нажаль назву сорту не знаю

Інформація

  • Папка: Природа (10 з 14)
  • Додана: 4.09.2011
  • Камера: Canon PowerShot SX20 Is
  • Дата зйомки: 4 вересня 2011, 9:12:28
Детальна інформація

Коментарі

14.09.11, 13:14

Козирний у Вас урожай! А моя мати садить кущову - теж рясно родить... На жаль, фото немає...

    24.09.11, 21:34Відповідь на 1 від no-sense

    У нас кущову не садять . землі мало

      34.09.11, 21:35Відповідь на 2 від Горянка

      У нас кущову не садять . землі мало Абідна...

        45.09.11, 14:13

        Фасоля шпарагівка!

          55.09.11, 14:14Відповідь на 4 від vova13

          Напевно. В нас не користуються таким терміном.

            67.09.11, 15:08

            Шкода я свою потяв і законсервував, саджу мало бо раз в прік тільки смажу... Шпарагівка сорт теж не знаю, зелена, казали з Німеччини... довга теж і росте, хороба його знає скільки у висоту, таких плотів в мене немає.... (казали 4-5 метрів).
            Шкода немає світлини, а була стер певно, чи знайти не можу).

              77.09.11, 16:30Відповідь на 6 від Діду

              Ми садимо тільки фасолю, що росте на тичках(малоземелля). Тичка 2-2,5 м. Дійсно смачна для закруток , для супів, борщу і просто для простої їди на швидкоруч.Буду мати час розкажу як із стручкової фасолі зробити блюдо і як заготувати стручкову фасолю на зиму, без маринування, щоб мати до борщу і смачнючого супу з копченим ребром. Може і зацікавить кого небуть. Так її роблять тільки на Закарпатті.

                87.09.11, 17:03Відповідь на 7 від Горянка

                Ми садимо тільки фасолю, що росте на тичках(малоземелля). Тичка 2-2,5 м. Дійсно смачна для закруток , для супів, борщу і просто для простої їди на швидкоруч.Буду мати час розкажу як із стручкової фасолі зробити блюдо і як заготувати стручкову фасолю на зиму, без маринування, щоб мати до борщу і смачнючого супу з копченим ребром. Може і зацікавить кого небуть. Так її роблять тільки на Закарпатті. Вже чекаю. В дочки ще є фасоля....