на фестивалі Берлибащський бануш 8.05.2011
Сир, вурда, бринзя,. / репортаж, берлибаський бануш
на фестивалі Берлибащський бануш 8.05.2011
Сир, вурда, бринзя,.

Інформація

  • Папка: Вишивана Україна (21 з 49)
  • Додана: 9.05.2011
  • Камера: Canon PowerShot SX20 Is
  • Дата зйомки: 8 травня 2011, 14:02:18
Детальна інформація

Канали

Коментарі

19.05.11, 11:00

Сир - знаю, бринзя - знаю, що таке вурда - перший раз чую.

    29.05.11, 11:44Відповідь на 1 від Brom_83

    Вурда-це побічний продукт виготовлення овечого сиру(на вигляд подібний до видушеного творогу) тоже дуже смачний, солодкий, ніжної консистенції із специфічним запахом диму.
    На цьому фото грудка вурди найближча до екрану розрізана, в одному тазику замочений в соленій жентиці овечий сир. а в іншому тазику(бринзя) молотий і посолений солений сир

      39.05.11, 15:08Відповідь на 2 від Горянка

      Спасибі за відповідь. Тепер хоч трішечки буду знати українську кухню...

        49.05.11, 21:29

        Вах, какоє у Вас тутачкі творожно-сирноє ізобіліє...

          59.05.11, 22:01Відповідь на 4 від no-sense

          Так. цієї смакоти хватає.

            611.05.11, 00:03

              711.05.11, 00:12Відповідь на 6 від Кислица

                814.05.11, 09:51


                мрію хоч раз скуштувати!

                  914.05.11, 13:01Відповідь на 8 від vova13

                  У франківську таке не купите

                    1014.05.11, 19:33Відповідь на 9 від Горянка

                    це точно!"
                    але в нього напевне незвичний смак!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна