Укропи vs вата. Ватниці приперлися у двір військомату пікетувати, прийшлись захищати. /
Укропи vs вата. Ватниці приперлися у двір військомату пікетувати, прийшлись захищати.

Інформація

  • Папка: Даунеськая ряспубліка (5 з 13)
  • Додана: 5.02.2015
  • Камера: Fujifilm FinePix SL240
  • Дата зйомки: 4 лютого 2015, 15:17:13
Детальна інформація

Коментарі

анонім

115.02.15, 19:59

"Укропи vs вата" -поясніть детально як це
"Ватниці приперлися у двір військомату пікетувати, прийшлись захищати." -це тому що Вам 63 то вони й "приперлись" а якби Ви попадали під мобілізацію то вони б "прийшли"

    215.02.15, 22:31Відповідь на 1 від анонім

    Пояснюю детально. Це той же самий непотріб, що з радісним ентузіазмом бігав на референдум і стояв там в черзі, щоб засвідчити свою відданість кацапоміру. Це ті, що весь травень шастали по місту, обвішані колорадскими стрічками та з триколірними ганчирками. Це ті що малювали на стовпах ДНР на Артемовск - русский город. Це вони позвали війну і любо привітали ворога. А тепер ці ублюдки прийшли з плакатами Мьі за мир, щоб завадити мобілізації, бо не хочуть, кацапомир їм все такий же любий.Тож треба було б зібрати їх у один потяг і викінути на історіческую родіну. Тут таке лайно не потрібно. Та хоч не у мене єдиного таке бажання присутнє, все пройшло без силових методів. На акції були присутні не тільки літні люди, а й багато молоді (і це дуже втішає).

      315.02.15, 22:36Відповідь на 1 від анонім

      Що ж до мене , то хоч я особисто вже й не в змозі ефективно воювати, оскільки поміж іншим і роки беруть своє, але у мене є син, якому 34роки, і якщо призовуть, він буде воювати. А поки що і я, і він, і дочка моя - всі допомагаємо, як можемо, втім як і всі нормальні українці.

        анонім

        416.02.15, 20:13Відповідь на 3 від eto*ia

        "Що ж до мене , то хоч я особисто вже й не в змозі ефективно воювати, оскільки поміж іншим і роки беруть" так ніхто ж від Вас ефективності й не вимагає, будете в обозі, У мого друга 50% зору и 2операції на нирках -і нічого, згодився, та й про мене не забули, хоч теж людину за 10метрів не впізнаю. Так що не прибідняйтесь, уперед-Слава Україні! А чому син не йде добровольцем, сподівається що пронесе? Усі ви розумні поки вас не чіпає. А як для мене, то поганий мир, краще будь якої війни.
        А що, оцей "непотреб" так ото з дуру бігав на референдум? Якби інший непотріб не закликав "москалів на ножі" то й цього непотрибу не було б.
        що до нормальних українців то ось вони http://vk.com/anti_maidan_fashizm?z=video61639584_171357879%2F28bce417174388015d.
        https://www.youtube.com/watch?v=_u_QAJ3Sqmc.

          517.02.15, 21:59Відповідь на 4 від анонім

          Миру хочуть всі в Україні. Але при цьому всі громадяни України діляться на 3 категорії. 1. Ті, хто хоче жити в вільній, незалежній країні, як люди живуть. На жаль, вони вимушені це своє абсолютно природнє право виборювати зі зброєю в руках. Хто не може, з них, той допомагає воюючім. 2. Ті, для кого расєя - прєдєл мєчтаній, ну, а якщо ні, то хоч би даунєськая рясрубліка. Це так звані рускамірскіє. Частина з них зараз поряд з кацапнею вбиває українців, а інші (їхні родичі, а також ті, хто по тим чи іншим причинам залишився на нашій теріторії) як раз і є найбільш завзятими борцями за мир. НЕЗАДОВІЛЬНО СБУ ПРАЦЮЄ! 3.Ті, кому все байдуже - тільки б ковбаса була, а якщо по 2,20, то це - щастя. Вони один з одним перетирають, як все погано, але щоб щось робити - то малоімовірно.

            617.02.15, 22:26Відповідь на 4 від анонім

            Що до конкретних випадків, то то це погано, якщо до війська потрапляють нездатні утримати рушницю. Такі не те що не будуть корисними, а тільки заважатимуть. Хоча серед тих, кого я бачив на блокпостах та в ВЧ таких геть не було.
            Більше того, таких, хто воліє до кацапомиру я б теж виявляв і не брав, бо нічого доброго від них очікувати не приходиться.
            Добровольцями йдуть ті, хто має хист до військової справи.Але ніхто з українців, у тч і мій син, ховатися не стане, якщо потрібно буде і прийде черга. Тай я піду, якщо аж до такого дійде.
            Останнє. Заклики москалів не ножі можна почути тільки від кацапТВ. У нас я такого не чув.

              717.02.15, 22:27Відповідь на 5 від eto*ia

              В цілому то нормальні люди. Якщо їм хтось дасть роботу, то вони будуть працювати, дітей годувати і самі їсти.

                анонім

                818.02.15, 20:44Відповідь на 5 від eto*ia

                "Миру хочуть всі в Україні." Але одні хочуть його ЗАРАЗ, а інші після перемоги, Ви не задумувались що гасла "ми за мир" і "ми за перемогу" -несумісні ..Дайте однозначну відповідь, якби від Вас залежала доля України, але була б ділема: 1 або вільна і незалежна,але половина населення повинна загинути. 2 або не вільна але більше не прольється жодна капля крові, жодна дитяча сльозинка. То що б Ви вибрали? тільки не треба високопарних слів і химер патріотизму які важко пояснювати. Просто перше чі друге?
                " НЕЗАДОВІЛЬНО СБУ ПРАЦЮЄ!" - Ви бажаєте, щоб працювало як при СРСР, то чим ми будем відрізнятись від так запльованої нами павшої держави?
                3.Ті, кому все байдуже-таких нема бо всих це стосується. А що перетирають і не більше бо розуміють- щоб щось зробити потрібні парвуси, сороси, госдепи.

                  анонім

                  918.02.15, 22:08Відповідь на 6 від eto*ia

                  Останнє. Заклики москалів не ножі можна почути тільки від кацапТВ. У нас я такого не чув. якщо Ви не чули про чуму, то це не значить що її нема http://nr2.com.ua/News/world_and_russia/shestvie-po-kreshchatiku- «hvatit-buhat-–-pora-voevat-moskalej-na-nozhi -»-video-foto-515.html слухайте на 1хвилині 20сек Іще зверніть увагу на дату. 2/1 2013рік То ж до підступності рускамирских ще далеко. Та Ви ж не москаль тому й не чули. яке вам діло що комусь страшно. То ж перш ніж так зневажливо ставитись до "даунецкіх" поставте себе на їх місце.

                    анонім

                    1018.02.15, 23:30Відповідь на 7 від eto*ia

                    В цілому то нормальні люди. Якщо їм хтось дасть роботу, то вони будуть працювати, дітей годувати і самі їсти.
                    роботу дасть мир, а поки що влада відібрала і мир, і роботу, а тепер і життя відбирає

                    послухайте Монтянз 6хвил 30сек- на 7хв 15сек https://www.youtube.com/watch?v=4ASQ9o8d5Mw вона каже про тих у кого мозги не задурманені То Ви готові щоб Ваш син загинув щоб негідники що прийшли до влади збагачувались???
                    То ж уперед!!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна