Інформація

Коментарі

18.08.12, 11:54

...а цей щось не дуже схожий на справжнього))

    28.08.12, 12:12Відповідь на 1 від Віддзеркаленя

    даю гарантію старого грибника так мені навіть не кажи

      38.08.12, 12:16Відповідь на 2 від volig

      маєш сертифікат грибника?))...це моє припущення..а я можу й помилятись, адже це всього навсього фото))..якись дуже надутий )))мабуть образився на щось чи на когось)

        48.08.12, 12:28Відповідь на 3 від Віддзеркаленя

        ))) а по фото не видно професійну виучку?))) ...я з грибочками не жартую, а надутий він бо виріс в певних умовах, вологість, грунт це він позує і каже дивіться я карпатський красень

          58.08.12, 12:44Відповідь на 4 від volig

          фото)) виросла уже, щоб довіряти фото))...о-йо-йой))мало того, що не вдався красотою, а ще й хвалько)) все одно осінні грибочки таки красивіші)))

            68.08.12, 12:50Відповідь на 5 від Віддзеркаленя

            коли це ти так різко встигла вирости ? ....він вдався красою, просто його краса тонка і вишукана ти диви яким досвідченим грибником стала, осінні красивші, а ці під сонечком теплим зігріті

              78.08.12, 12:56Відповідь на 6 від volig

              людина ж повинна рости, в дитинстві у зрості. а дальше рости над собою)...ха-ха, де там вишуканість))...та чому стала, з дитинства уміла збирати грибочки))просто не удосконалювала))....під літнім сонечком вони спечені, от тому й не вирізняються красою)).а от осінні таки зігріті теплом, омиті грибними дощами та наповнені туманним ароматом))

                88.08.12, 13:17Відповідь на 7 від Віддзеркаленя

                ТИ лиш уяви картину як ТИ росташ над собою ? вишуканість в неординарності, чомусь серед інших ти його вирізнила в мене є ще дона підбірка грибочків пані цензор оціните ....вони не спечені а підрумянені осінні по своєму красиві, буде осінь будуть осінні ТИ коли востаннє була на грибочках?

                  98.08.12, 13:31Відповідь на 8 від volig

                  ...я ж не в прямому розумінні))...але в любому випадку можна намалювати оцінюючу картинку))...вирізнила тільки через те. що він не відповідає дійсності, але це не означає, що він мені сподобався))....ну якщо ВАм важлива моя критика, то можу поглядіти))....от іменно, що під впливом жаркого сонця аж перекривило, )) а мало просто додати красивого осіннього відтінку)))...Та що поробиш, що запрошують часто, але тільки на словах))...була , але не в таких красивих лісах, як ТИ!)

                    108.08.12, 13:39Відповідь на 9 від Віддзеркаленя

                    а я в прямому розумінні він таки тобі не сподобався, а мені навпаки, він був схожий на хлібинку запечену в печі яка підросла ? мені взагалі дуже важлива ВАША думка нічого назбираю ще красивезних осінніх справжні ж грибники свої місця не видають ліс дійсно красивий, хоча вже навіть там помітні ознаки цивілізації

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна