природа, осінь, листя

Інформація

Коментарі

124.10.10, 16:11

І цей подобається... мрійливо-сумний

    224.10.10, 19:36Відповідь на 1 від Jem

    І цей подобається... мрійливо-сумний ...незвичний коментар, але дуже точний...

      324.10.10, 19:50Відповідь на 2 від Edius

      І цей подобається... мрійливо-сумний ...незвичний коментар, але дуже точний...хотілось віршом, але рифмо-натхнення не має

        425.10.10, 00:40Відповідь на 3 від Jem

        І цей подобається... мрійливо-сумний ...незвичний коментар, але дуже точний...хотілось віршом, але рифмо-натхнення не маєВи маєте дар до написання віршів..?

          525.10.10, 09:50Відповідь на 4 від Edius

          І цей подобається... мрійливо-сумний ...незвичний коментар, але дуже точний...хотілось віршом, але рифмо-натхнення не маєВи маєте дар до написання віршів..?ой, ні... так балуюся... рифмую трохи, за наявності надхнення

            627.10.10, 01:48Відповідь на 5 від Jem

            І цей подобається... мрійливо-сумний ...незвичний коментар, але дуже точний...хотілось віршом, але рифмо-натхнення не маєВи маєте дар до написання віршів..?ой, ні... так балуюся... рифмую трохи, за наявності надхненняДля себе... в записничок...? Йому... на вушко..?

              727.10.10, 08:55Відповідь на 6 від Edius

              І цей подобається... мрійливо-сумний ...незвичний коментар, але дуже точний...хотілось віршом, але рифмо-натхнення не маєВи маєте дар до написання віршів..?ой, ні... так балуюся... рифмую трохи, за наявності надхненняДля себе... в записничок...? Йому... на вушко..?Для себе... іноді в якості коментів... хоча дещо веселе наважилася навіть викласти.

                828.10.10, 10:32Відповідь на 7 від Jem

                І цей подобається... мрійливо-сумний ...незвичний коментар, але дуже точний...хотілось віршом, але рифмо-натхнення не маєВи маєте дар до написання віршів..?ой, ні... так балуюся... рифмую трохи, за наявності надхненняДля себе... в записничок...? Йому... на вушко..?Для себе... іноді в якості коментів... хоча дещо веселе наважилася навіть викласти.Перші несміливі кроки...!?

                  928.10.10, 11:00Відповідь на 8 від Edius

                  І цей подобається... мрійливо-сумний ...незвичний коментар, але дуже точний...хотілось віршом, але рифмо-натхнення не маєВи маєте дар до написання віршів..?ой, ні... так балуюся... рифмую трохи, за наявності надхненняДля себе... в записничок...? Йому... на вушко..?Для себе... іноді в якості коментів... хоча дещо веселе наважилася навіть викласти.Перші несміливі кроки...!?Так

                    1028.10.10, 11:29Відповідь на 9 від Jem

                    І цей подобається... мрійливо-сумний ...незвичний коментар, але дуже точний...хотілось віршом, але рифмо-натхнення не маєВи маєте дар до написання віршів..?ой, ні... так балуюся... рифмую трохи, за наявності надхненняДля себе... в записничок...? Йому... на вушко..?Для себе... іноді в якості коментів... хоча дещо веселе наважилася навіть викласти.Перші несміливі кроки...!?Так... можливо, стануть впевненою хотьбою в майбутньому...!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна