реклама

Інформація

Коментарі

115.09.07, 14:35

Вражають не так розміри переднього плану, як його літраж... і те, що цей літраж спустошений

    217.09.07, 11:04Відповідь на 1 від Gr@f

    Думаю, варто уточнити, що літраж не ВЖЕ спустошений, а ЩЕ не наповнений.

    Була в твоєму рідному місті. Чому дивуєшся, що знають його назву, як Станіславів? Хто був у Ратуші, тобто в музеї, або чув про Тризубого Стаса, Івано-Франківськ уже не говорять.

      317.09.07, 15:27Відповідь на 2 від Sumna_Olesya

      Ну, що за народ. Їм говори що ВЖЕ дно пляшок сухе як Martini, а вони би ЩЕ наливали. І покладаючись на свій набутий практично-навичковий досвід та враховуючи яскраво-виражені структурні дані об'єкта обговорення мушу запевнити шановну публіку і автора, що даній тарі не притаманна така риса, як зручність під час процесу розливання

      Я знав що наше місто користується туристичною популярністю, але щоб залишало такі чіткі відбитки спогадіву людей...

        417.09.07, 15:42Відповідь на 3 від Gr@f

        ... даній тарі не притаманна така риса, як зручність під час процесу розливання
        ...

        Певно керувалися мотивом зручності збереження Хоча, думаю, що можна використати помпу для бутильованої води і... буде всім щастя.

          517.09.07, 16:08Відповідь на 3 від Gr@f

          Я знав, що наше місто користується туристичною популярністю, але щоб залишало такі чіткі відбитки спогадіду людей...
          Не лише відбитики спогадів, а й фотовідбитки залишилися.

          Мастечко компактне, обійшла за 2 години. Була років 6 тому проїздом із Києва до Гвіздця (це під Коломиєю). Помітила, що видається багато цікавих, але дорогих (бо малим накладом друковані) книжок. На жаль жодної так і не придбала... Проте в букіністичному відділі придбала прозу Пастернака за... 1 грн. А до цього зі львівського букіністичного відділу привезла збірник Івана Драча.

            617.09.07, 16:31Відповідь на 4 від Sumna_Olesya

            Мушу зауважити - надмірність керування мотивом збереження може свідчити про вузько-профільну обмежену зацікавленість щодо існування та розвитку оточуючого, що в свою чергу є однією з ознак залежності індивіда від сировини, до якої застосовують мотив збереження. З вищенаведеної складної синтаксичної структури можна зробити висновок, що Ви, мадмуазель, звинувачуєте мене в алкоголізмі
            "і... буде всім щастя". Беручи до уваги слова Толстого "Щастя не в тому, щоб робити завжди, що хочеш, а в тому, щоб завжди хотілося того, що робиш" можна зробити логічний висновок про твої захоплення, що в свою чергу пояснює зацікавлення такими виставками. (Я жартую, так що не бери близько до серця)

              717.09.07, 16:37Відповідь на 5 від Sumna_Olesya

              Соромно признатися, але я - корінний мешканець Івано-Франківська і навіть поняття не маю, де в нас можуть бути такі дешеві книжки. А тут приїжає людина і зразу знаходить. Напевно в тебе є комерційна жилка

                817.09.07, 19:00Відповідь на 6 від Gr@f

                Від другого коменту запідозрила в тобі філософа, а тепер уже в цьому переконалася (яка ще освіта дозволяє так складно говорити про просте? )

                Не можу свою мову порівняти зі складністю твоїх "синтаксичних структур", тож і звинувачення там годі й шукати.

                Як повідомилося раніше, фоткала на прохання подруги для її газети. Та, здається, відзнятий матеріал так і не буде потрібен... як і її стаття. Вперше спробувала відзняти щось на виставці та ще й з метою подальшого комерційного використання.

                  917.09.07, 19:15Відповідь на 7 від Gr@f

                  В мене є нюх на хорошу літературу.

                  Ходила вулицями і зазирала до книжкових магазинів... А в одному з них і купила. Вулиці звісно що вже не пригадаю.

                    1017.09.07, 19:15Відповідь на 8 від Sumna_Olesya

                    Змушений твої підозри розбити в пух і прах. Моя освіта не має жодного відношення до філософії, хоча один семесир щось там нам про це читали, але... Мої знання у цій сфері могли б бути набагато кращими. А "так складно говорити про просте" дозволяє, навіть я би сказав спонукає, наше життя.
                    А на рахунок зібраного матеріалу - якщо він вже не потрібний так може створиш блог? Не будуть ж Ваші зусилля і старання пропадати даром. Багато людей зацікавиться новинами у такій популярній галузі! Я в тому числі..

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна