Куряча грудинка.Спочатку відварена,а потім запечена на маленькому вогнику! 
Можна вживати під горілочку-ну вельми сильно смакує з червоним вином.! / їда, страви
Куряча грудинка.Спочатку відварена,а потім запечена на маленькому вогнику!
Можна вживати під горілочку-ну вельми сильно смакує з червоним вином.!

Інформація

Коментарі

Гість: Глаша_Я

114.11.16, 09:01

думаю,что с красным вином Хванчкара сойдеть

    214.11.16, 15:07Відповідь на 1 від Гість: Глаша_Я

    Есть такое делоэто винцо самое что есть
    ты наверное подсматриваешь за мной

      Гість: Глаша_Я

      314.11.16, 17:39Відповідь на 2 від Бабак

      Есть такое делоэто винцо самое что есть
      ты наверное подсматриваешь за мной
      Вкусы сходятся,что-ли??

        414.11.16, 18:18Відповідь на 3 від Гість: Глаша_Я

        бравои почмакунок