bilzosh

 / Вічна пам'ять
попередня
наступна
Сьогоднішній сонячний теплий день затьмарений сумом втрати шанованої  в селі людини, людини щирого серця, великої щедрої душі  Гриценка Євгенія Олексійовича.
     18 липня на шістдесятому році життя зупинилося серце справжнього вчителя,  мудрого наставника, досвідченого колеги. Його серце ніколи не знало спокою.  У кожного з його учнів залишилася часточка великого полум’яного серця. Повсякденні турботи вимагали  часу, їм було присвячено все життя. Він був добродієм, оптимістом, піклувався про учнів, колег, дітей, онуків. / школа, учитель, директор, вечная память, скорбим
Сьогоднішній сонячний теплий день затьмарений сумом втрати шанованої в селі людини, людини щирого серця, великої щедрої душі Гриценка Євгенія Олексійовича.
18 липня на шістдесятому році життя зупинилося серце справжнього вчителя, мудрого наставника, досвідченого колеги. Його серце ніколи не знало спокою. У кожного з його учнів залишилася часточка великого полум’яного серця. Повсякденні турботи вимагали часу, їм було присвячено все життя. Він був добродієм, оптимістом, піклувався про учнів, колег, дітей, онуків.

Інформація

Коментарі