природа, квіти, супер, троянди

Інформація

Коментарі

127.09.11, 18:48

Подивився твої фотки... Все дуже красиво. Ти справжній естет. Всі твої роботи дуже гарно виконані. Щоб не писати під кожною (займе дуже багато часу), пишу тут: просто супер! Будеш мати час - заходь в мій блог і напиши комент на мій ДЮ-ЛІТОПИС. Можеш писати під будь-якою заміткою, буду дуже вдячний (ніхто не пише, не читали "Діти Ніколіана", чи що?).

    227.09.11, 20:51Відповідь на 1 від Рябчик

    Дякую . Я теж не читала, на жаль. Замітки твої прочитала одразу, але я не в курсі, тому не вагалась ком..Але, як проф. у цій галузі, можу сказати, що дуже чіткий аналіз і опис сюжетних ліній + генеалогія. . Виникає пит.: ти хто за професією? Не дивуйся, що ніхто не пише, читати довгі зам.вистачає терпіння в поодиноких i.uaївців!

      327.09.11, 21:00Відповідь на 2 від ВЕСНяночкА

      Дякую. Я теж не читала, на жаль. Замітки твої прочитала одразу, але я не в курсі, тому не вагалась ком..Але, як проф. у цій галузі, можу сказати, що дуже чіткий аналіз і опис сюжетних ліній + генеалогія. . Виникає пит.: ти хто за професією? Не дивуйся, що ніхто не пише, читати довгі зам.вистачає терпіння в поодиноких i.uaївців!Я закінчив історичний факультет одного з українських вишів. Правда, покищо сиджу без роботи... А "Діти Ніколіана" легко знайти в інеті, достатньо набрати запит в ґуґлі.Я закінчив історичний факультет одного з українських вишів. Правда, покищо сиджу без роботи... А "Діти Ніколіана" легко знайти в інеті, достатньо набрати запит в ґуґлі.

        427.09.11, 21:05

        От що значить заходити в інтернет з телефона , одне й те саме іноді по два рази публікується. В мене тут це вже втретє. Кошмар!

          527.09.11, 21:16

          Нічого страшного. Я з телефону жодного разу не проб., мабуть, не вмію . Я й досі мрію стати істориком, але поки нема можливості, дорого в нас, у ЧНУ ім. Федьковича, ой дорого