Вітаєм ми офіцерии\капелани УПА вас з святом Святого Пантелеймона +О преславний цілителю, великомучениче Пантелеймоне! Глянь милостивим оком на людей, що перед твоєю чесною іконою моляться щиро і просять від тебе помочі й заступництва. Донеси до Господа Бога нашого щирі наші молитви і вимоли гріхів наших прощення. ..Щасливо+СЛАВА ІСУСУ Христу  http://kyrios.org.ua/spirituality/svyato/2121-svyatyy-velykomuchenyk-i-tsilytel-panteleymon-9-serpnya-velykomuchenyka-panteleymona.html  ГОСПОДИ ПОМИЛУЙ НАС Й УКРАЇНУ ! /
Вітаєм ми офіцерии\капелани УПА вас з святом Святого Пантелеймона +О преславний цілителю, великомучениче Пантелеймоне! Глянь милостивим оком на людей, що перед твоєю чесною іконою моляться щиро і просять від тебе помочі й заступництва. Донеси до Господа Бога нашого щирі наші молитви і вимоли гріхів наших прощення. ..Щасливо+СЛАВА ІСУСУ Христу http://kyrios.org.ua/spirituality/svyato/2121-svyatyy-velykomuchenyk-i-tsilytel-panteleymon-9-serpnya-velykomuchenyka-panteleymona.html ГОСПОДИ ПОМИЛУЙ НАС Й УКРАЇНУ !

Коментарі

19.08.13, 05:27

Вітаєм ми офіцерии\капелани УПА вас з святом Святого Пантелеймона +О преславний цілителю, великомучениче Пантелеймоне! Глянь милостивим оком на людей, що перед твоєю чесною іконою моляться щиро і просять від тебе помочі й заступництва. Донеси до Господа Бога нашого щирі наші молитви і вимоли гріхів наших прощення. ..Щасливо+СЛАВА ІСУСУ Христу http://kyrios.org.ua/spirituality/svyato/2121-svyatyy..

    29.08.13, 08:07

      39.08.13, 14:19