Правозахисники з г\о"Дорожній контроль" розповіли, що "вінницьких терористів" міліція катує у в'язниці."\вибивають зізнання у вбивстві Олеся Бузини та регіонала Олега Калашникова", - пояснює керівник "Дорожнього контролю" Ростислав Шапошников."Вінницькими терористами" назвали 5 молодих людей з Вінничини, яких затримали через пограбування АЗС у Києві та розстрілом двох міліціонерів. Одного з них вбили при затриманні, ще чотирьох тримають під вартою – серед них 18-річна вінничанка Віта Заверуха. /
Правозахисники з г\о"Дорожній контроль" розповіли, що "вінницьких терористів" міліція катує у в'язниці."\вибивають зізнання у вбивстві Олеся Бузини та регіонала Олега Калашникова", - пояснює керівник "Дорожнього контролю" Ростислав Шапошников."Вінницькими терористами" назвали 5 молодих людей з Вінничини, яких затримали через пограбування АЗС у Києві та розстрілом двох міліціонерів. Одного з них вбили при затриманні, ще чотирьох тримають під вартою – серед них 18-річна вінничанка Віта Заверуха.

Коментарі

19.05.15, 21:16

ПОМНОЖТЕ ! Правозахисники з громадської організації "Дорожній контроль" розповіли, що "вінницьких терористів" міліція катує у в'язниці."З них вибивають зізнання у вбивстві Олеся Бузини та регіонала Олега Калашникова", - пояснює керівник "Дорожнього контролю" Ростислав Шапошников."Вінницькими терористами" назвали 5 молодих людей з Вінничини, яких затримали через пограбування АЗС у Києві та розстрілом двох міліціонерів. Одного з них вбили при затриманні, ще чотирьох тримають під вартою – серед них 18-річна вінничанка Віта Заверуха."Вітамінка " Її захищає столичний адвокат та правозахисник Віктор Смалій. http://znaj.ua/news/society/4486/-vitu-zaveruhu-pidozryuyut-u-vbivstvi-olesya-buzini.html "Чоловік Віти, Ігор, зараз на фронті в Широкіному воює я героічний воїн АТО..СпасиБОЖЕ.

    210.05.15, 00:33

    Завірюха Віктория Ігорівна? = ПОПАЛАСЬ СУЧОНКА!!!

    Ось видео про цю батальонну шлюшку - як її банда напала на підприємство у Вінниці!
    https://www.youtube.com/watch?v=uvpJUBBYCiM = ВИННИЦА. Нападении бойцов "Айдара" на "российскую" фирму!

    А ось ще ДВА відео, де ця шалава РОЗСТРІЛЮЄ село Широкине
    https://www.youtube.com/watch?v=3rh6_ZGxyQ4 = Шарий_РАЗВЛЕЧЕНИЕ ШЛЮХИ из АТО = РАССТРЕЛ из РПГ СЕЛА ШИРОКИНО.
    https://www.youtube.com/watch?v=y0EGKcRZicU = Шарий_ПОМНИТЕ!!! ВЫ – СОУЧАСТНИКИ РАССТРЕЛА с. Широкино!
    *** Цікаво було б дізнатись, чи то ЇЇ ЧОЛОВІК ЗНІМАВ ЦІ ВІДЕО РОЗСТРІЛУ села?

      Гість: Lakastra

      310.05.15, 02:02Відповідь на 2 від Богдан Ляшко

      Ух ты...

        Гість: Dalia

        410.05.15, 02:26Відповідь на 2 від Богдан Ляшко

        З того ШАРІЯ весь інтернет сміється. То придурок. З Балтії вигнали, де воно шляється і так гроші брехнями заробляє.
        З нього такий блогер.В нього ж рило зовсім дебільне. Аж тошнить від його виду і його бреду.Те, що він ото тулить,
        ні в які рамки не вписується. А у Вінниці - то патріоти цікавились ровсійською фірмою.І правильно. Кацапи нас убивають
        і гроші в нашій країні заробляють. Не вірте Ви тому Шарію. Навіть прізвище таке в нього, якраз йому йде.

          510.05.15, 02:50Відповідь на 4 від Гість: Dalia

          Пред тим, як молоти БРЕД про Шарія - просто ПОДИВІТЬСЯ САМЕ ВІДЕО!!!
          Там його "тупа морда" - лише клька секунд - а решта часу ВЖИВУЮ ЙДЕ РОЗБОРКА між бухгалтером УКРАЇНСЬКОЇ фірми (яка зареєстрована В УКРАЇНІ, обслужує УКРАЇНЦІВ, і платить податки УКРАЇНІ)!
          Та й два останніх віде = ДОКУМЕНТАЛЬНІ КАДРИ РОЗСТРІЛУ села Широкіне!

            610.05.15, 07:05Відповідь на 2 від Богдан Ляшко

            Брате Богдане=нині День матері і говорити зле про НАШИХ жінок є особливим гріхом...Ми 4 офіцери \капелани УПА\УГВР є за наказом УГВР і Богородиці та по особистих переконаннях на боці цеї дівчини з Вінничини котра має символічне прізвище "Вікторія " що значить "Перемога "\яка є християнка і украінка патріотка й МАЄ ШЛЮБНОГО ЧОЛОВІКА Ігоря що воюює проти окупантів і зрадників Украіни і як АЙДАРІВЕЦЬ був йц є проти афер спільної МАСОНмережі ГЛОБАЛжидвиПутіна\ ПОЛОШЕНКА...Ми не віримо телебаченню яке оправдовує окупантів і зрадників Украіни...Ми знаємо що як Бог2015 з ВОСКРЕСЛИМИ не з гробів а від НЕБЕС Героями УПА і АТО прийде то не кулями а чудами Святого Духу прожене з Украіни 25млн людей які тут не гідні жити\ серед них 500тисяч з Прикарпаття та 5 млн з Донеччини

              710.05.15, 07:05Відповідь на 1 від SOKILDNISТЕR+

              Адвоката, якого найняли батьки Віти, Віктора Смалія до неї не допустили.

              Я вже другий день розшукую, де утримують дівчину. Її просто ховають від нас. Вчора її возили на якийсь слідчий експеримент і сьогодні кудись відвезли. У нас є інформація, що на Віту Завіруху намагатимуться повішати вбивство Олеся Бузини, а можливо й Олега Калашникова. Фізичну силу застосовують, аби вона зізналася та взяла ці вбивства на себе", - каже Смалій.
              За його словами – рідні дівчини живуть у селі у Вінницькій області. І сума застави в 3,5 мільйони гривень – це знущання із них.
              Дружила Віта із Надією Савченко"Чоловік Віти, Ігор, зараз на фронті в Широкіному. Коли дізнався, що сталося – рвався додому, але не може залишити позиції – командири його не відпускають", - розказує адвокат.

              Сьогодні уранці рідні чолові

                810.05.15, 07:09Відповідь на 5 від Богдан Ляшко

                рідні чоловіка хотіли відвезти передачу для Віти – проте її відмовилися узяти.

                "Ми не можемо добитися, аби нам сказали хто слідчий у справі, нам не дають побачитися з Вітою", - стверджує Смалій.

                За словами адвоката, Віта стала інвалідом після того, як повернулася з зони АТО."Вона частково втратила слух. Я не знаю, чи надається їй медична допомога", - каже Смалій.Він пояснює, що не проти слідчих дій."Я за те, аби все здійснювалося по закону. Але стара система не може працювати по закону, вона обов'язково починає викручувати руки будь-кому, хто туди потрапляє. Не здивуюся, якщо ця система повішає на патріотів усіх собак", - стверджує правозахисник.
                З'явилася інформація, що Віта була АКТИВІСТКА Майдану та давно знайома з Надією Савченко і воювала із нею в АТО.....Тож дай Боже на краще

                "

                  910.05.15, 07:15Відповідь на 5 від Богдан Ляшко

                  У ФЕЙСБУК та ВКОНТАКТІ створені групи патріотів осердям яких є вінничани УКРАЇНЦІ \ХРИСТИЯНИ що свідчать добре і про ВІТУ і про юнаків воінів АТО які звинуватили у вбивстві 2 беркутів+"Трохи менше року тому ми з ВІТОЮ Завірхою та з іншою "незручною" та "відмороженою" українкою Надєю Савченко, з тяжким боєм, брали висотки під Луганськом, біля селища Металіст. Надя тоді потрапила в полон, багато наших назавжди там лишились. Нам з Вітою поталанило більше, ми вижили і після бою, оглядаючи трупи, знайшли у кишенях двох мертвих ворогів "вісточку з Винниці" - посвідки двох вінницьких "беркутів", підписані особисто Захарченком у грудні 2013. Це було чесно, правильно та логічно: Майдан тривав, ми були по один бік, а відморозки - по інший, під прикриттям російської броні" - написав Сергій Іванов.

                    1010.05.15, 07:26Відповідь на 4 від Гість: Dalia

                    Ви сестро МОЛОДЧИНКА в своій позицій проти ІМПЕРдибіла Шарія...це таке ж ЧМО як Кисельов чи Бузина та інш нечисть за спиною якої інтригують ПУтін та інша ФСБидлота! ВИ як киянка нині маєте шанс на Майдані дізнатися більше про Віту і "вінницьких терористів ..тож як мож дайте відео того віча й напишіть тут про це!З Днем матерів України ! Всього найкращого бажаємо ми козаки вам дівчатка і жінкочки=щоб ВИ були щасливі та ЩОБ ВЕСЕЛИЛИ ВАС народжені і ще не народженні ВАШІ І ВСІ діточки! Для вас всі весняні найгарніші квіточки https://www.youtube.com/watch?v=6gIzYXovoG4 Божа Мати Вас благослови і спаси а попри вас хай і у нас чоловіків все буде гаразд+Будьмо разом у нескореній вірі й совісній надіі на краще життя наше й нашої єдиної родини+СЛАВА Україні

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна